DOMAINING - HONORARNI POSAO

Tražite honorarni posao? Trgujte domenama! Ovdje možete naučiti kako...

Domaining izbornik

Domaining instrukcije - što dobivate?

Kratko i jasno, dobivate apsolutno sve što je potrebno da biste mjesečno zarađivali $2000-$3000!

Domaining instrukcije su proširene i temeljito ažurirane u 2020. godini. Ovo što od sada dobivate su Domaining instrukcije 2.0! Od sada pa nadalje svi koji će kupiti Domaining instrukcije dobiti će novu ažuriranu verziju. Cijena ostaje ista kao i do sada! Oni koji su ranije kupili Domaining instrukcije mogu dobiti novu proširenu i ažuriranu verziju uz doplatu od samo $8. Javite se na e-mail ili izvršite PayPal uplatu pa će Vam dopunjena verzija biti poslana na e-mail adresu sa PayPala (prethodno ću provjeriti da li ste u ovih proteklih 8 godina kupili DI).

U ovoj verziji 2.0 je dodano dosta novog sadržaja pa ona sada sadrži čak 300% od količine prvobitnog sadržaja. U samom načinu rada se nije puno toga mijenjalo, ali sam dopisao dodatna pojašnjenja i ubacio neke vrlo korisne stvari i manje promjene. Najvažniji dio kojim je dopunjena prvobitna verzija su vrlo detaljni odgovori na najčešća pitanja vezana uz dijelove obavljanja posla koja sam dobivao posljednjih godina. Verzija 2.0 sadrži kompletnu prvobitnu verziju plus novododani sadržaj koji je zaista sveobuhvatan i sada je ukupan sadržaj 3x veći nego što je bio. Ključno poboljšanje odnosi se, uz to što je sve ažurirano, na to da ova sadašnja verzija sadrži temeljite odgovore na pitanja koja su najčešće postavljana prošlih godina, a tiču se samog rada. Dakle sve što je nekima ostalo nejasno iz prvobitne verzije i što su naknadno tražili da im pojasnim mi je poslužilo kao smjernica za poboljšanje i sada je i to detaljno razjašnjeno, uz pružanje dodatnih savjeta.

Domaining instrukcije - kupnja

$49 (jednokratno)

Objasnit ću vam ne samo "gdje", nego i "kako". Konkretno ću vas educirati. Bez puno općenitih informacija, i s puno konkretnih uputa. Nakon što pročitate moje upute može biti potrebno samo 5-6 sati da prodate svoju prvu domenu i zaradite troznamenkasti dolarski iznos! (prodajom domene koju ćete platiti manje od $10).

Za čitanje uputa i pojašnjenja će vam trebati 30-40 minuta, pa onda još malo za ponavljanje gradiva, nakon toga cca 1 sat da pronađete stvarno dobru domenu koristeći metode koje ja koristim, nakon toga cca 2 sata da pronađete kvalitetne potencijalne kupce, i onda oko 1-2 sata da ih profesionalno kontaktirate. Sve radite od kuće, ili sa bilo kojeg drugog mjesta gdje vam je ugodno (to može biti i park ili neki kafić) i gdje postoji internetska veza. Nakon toga ćete dobiti ponudu, ili više njih. Kada poslujete s kvalitetnim kupcima onda ponude nisu iznosi manji od troznamenkastih, a često su i četveroznamenkasti. Bit je u tome što ću vas educirati kako i gdje pronaći kvalitetne kupce i ne gubiti vrijeme na nekoga kome je problem izdvojiti novac za domenu. Dakle, možete prodati svoju prvu domenu već samo 5-6 sati nakon što se prvi puta upustite u domaining. Nekima to može biti i 4-5 dana ako će dnevno utrošiti manje od sat vremena na domaining. Ja često kupim domenu sada, i prodam je kroz sat-dva (ja sam uhodan i samim time brže odrađujem neke dijelove posla).

Domaining instrukcije vas vode kroz praktični dio, ne teorijski! U njima nema okolišanja nego su one doslovno instrukcije, vrlo konkretne upute za uspješan rad.

Objasnit ću što ne smijete raditi kako bih vas odvratio od početničkih grešaka. Domenu koju kupite za maksimalno $10 slijedeći moje instrukcije sigurno ćete prodati uz dobru zaradu!

Nudim kvalitetne informacije koje se nigdje drugdje ne mogu pronaći na jednom mjestu. Potrebni su mjeseci pretraživanja, ali niti tada nećete biti potpuno kompetentni za ozbiljan domaining jer će vam nedostajat iskustvo. Ja vam ne mogu dati iskustvo, ali vam mogu vrlo detaljno prenjeti svoje i uputiti vas kako izbjeći klasične početničke greške. Uz moje znanje i iskustvo definitivno ćete biti sposobni zaraditi $2000-$3000 svakog mjeseca. Za to je potrebno prodati desetak domena mjesečno, odnosno 2-3 tjedno što uopće nije problem ako pravilno radite. Ako je prosječna cijena $250 to znači da je vaša prosječna mjesečna zarada $2500. Način na koji ja prodajem domene je vrlo efikasan i ponude su često i iznad $250. Nije rijetko da se pojavi ponuda iznad $1000. Naglašavam da ću vam dati potrebne informacije da kupite dobru domenu koju ćete platiti maksimalno $10. Ja obično kupujem domene za $5 do $30, ali može se redovno pronalaziti domene za do $10.

Da biste prodali 3 domene nekad je dovoljno dan do dva, a na tjednoj razini je neki prosjek 3 prodane domene. Osobe koje ih kupuju su najčešće iz gospodarski razvijeni​h država kojima nije nikakav problem platiti $250 za domenu. Spominjem taj iznos jer je to neka prosječna prodajna cijena domene. U svakom slučaju možete računati na povremene prodaje osjetno iznad $250. Moja preporuka je da tijekom 5 dana u tjednu odvojite 3-5 sati dnevno za domaining i tada će vaša mjesečna zarada sigurno biti $3000 ili više. To je jednostavno činjenica. Naravno, trebati znati što radite, a ja vam nudim informacije koje će vam to omogućiti.

Moje Domaining instrukcije će biti korisne i onima koji nikada u životu nisu kupili niti registrirali domenu niti imaju ideju kako bi to uopće trebalo izgledati. U jednom dijelu Domaining instrukcija objašnjavam kako i gdje se registrira domena. Vrlo je jednostavno i traje manje od 3 minute. Objašnjavam i kako se traže slobodne domene, te kako se prebacuju na novog korisnika, odnosno kupca (bilo da je push ili transfer domene). To sve je vrlo jednostavan i brz proces.

Oni koji ne znaju kako doći do kontakt podataka potencijalnih kupaca biti će upoznati s nekoliko načina. Objasnit ću više načina na koje se dolazi do kontakt podataka potencijalnih kupaca čak i kada se čini da podaci nisu dostupni standardnim metodama.

Detaljno objašnjavam gdje trebate tražiti domene koje ćete kupiti ili registrirati. Koncentriran sam na domene do $10 kako ne bi bilo potrebno neko dodatno ulaganje.

Neiskusnima je često teško odrediti koja domena ima potencijal za prodaju, a koja nema. Mnogi pronađu domenu i misle da je odlična, a ispostavi se da ju je vrlo teško ili gotovo nemoguće prodati. Moje Domaining instrukcije će vam objasniti što je najbitnije kod odabira domene za preprodaju i naučiti vas metode koje će potpuno isključiti rizik da ne uspijete prodati domenu. Ponavljam, naučit ću vas kako da odaberete domenu i budete sigurni da ćete je prodati uz dobar profit. 100% "risk free" metode. Domene koje ja kupim već u tom trenu smatram prodanima, jedino u što nisam odmah siguran je uz koliku zaradu ću ih prodati. ​Podijelit ću sa vama svoje metode odabira domena i trgovanja tako da ćete sigurno biti uspješni.

Dobit ćete informacije koji tip domena je najzahvalniji za prodaju. Neki tipovi domena se prodaju lakše. Određeni tipovi domena se na nekim mjestima mogu prodati u roku od par minuta, doslovno.

Spominjem domain parking, odnosno "parkiranje domena". To je nešto od čega ne treba očekivati veliku zaradu, no i to je obrađeno u Domaining instrukcijama.

Najbitnije, dobiti ćete mojih 10 provjerenih metoda za pronalazak kupca za vašu domenu. Taj dio je krucijalan. Kada provedete domenu (koju ste kupili/registrirali držeći se pravila koja vam otkrivam) kroz svih 10 metoda prodaje možete biti sigurni da ćete je prodati uz jako dobar profit. Mnogi misle da je dovoljno ime vaše domene upisati u tražilicu i kontaktirati potencijalne kupce koji se pojave na prve 2-3 stranice. To je potpuni amaterizam! Taj način može biti uspješan, ali u većini slučajeva je potrebno puno dublje i kvalitetnije istraživanje, koristeći mnogo sofisticiranije metode. Također, treba imati na umu da što više potencijalnih kupaca pronađete to ćete više ponuda dobiti, a nikad ne znate koji će ponuditi najviše i zbog toga je dobro profesionalno obraditi tržište.

Domaining instrukcije će vas informirati o svim bitnim tržištima domena. Mjesta na Internetu na kojima se prodaju domene je mnogo, no nisu sva kvalitetna niti vrijedna vašeg vremena. Spominjem ona koja su bitna i aktivna.

Ako se iz nekog razloga dogodi da ne uspijete prodati vašu domenu za $xxx (troznamenkasti dolarski iznos) ili više, upoznat ćete načine gdje ćete uspjeti ostvariti prodaju i zaraditi, ali će zarada biti manja nego što je uobičajeno. Bitno je znati da ćete svejedno zaraditi i ostvariti profit. Detaljno objašnjavam gdje, kome, i na koji način ponuditi domenu koju niste uspjeli prodati u prvom pokušaju. To je rijedak slučaj ako ste sve pravilno odradili, ali nekada se nađete i u takvoj situaciji. Najbitnije je da ćete i u tom slučaju ostvariti profit.

Domaining instrukcije koje vam nudim će vam pojasniti na koji način se profesionalno i učinkovito kontaktiraju potencijalni kupci. Sve se obavlja online, od inicijalnog kontakta do zaključenja transakcije i primitka novca. Nije svejedno kakav pristup imate!

Spominjem i način primanja novca tako da tko god pročita moje Domaining instrukcije biti će u potpunosti spreman započeti samostalno zarađivati u domainingu. Pritom mislim na ozbiljniju zaradu, jer zarada od svega parsto dolara mjesečno ​sugerira da nešto radite pogrešno. Držeći se Domaining instrukcija vaša će redovna mjesečna zarada biti četveroznamenkasti dolarski iznos. Domaining je jednostavno takav biznis da omogućava iznad prosječnu zaradu.


Da sumiramo, što dobivate kupnjom Domaining instrukcija:

 • osnovno znanje o registraciji domena, i prebacivanju istih na kupca
 • informaciju kako osjetno uštedjeti kod same registracije domene
 • informacije o načinima odrađivanja transakcija i primanja novca
 • informacije kakve domene prolaze i kakve domene trebate tražiti
 • informacije kako i gdje da pronađete dobre domene
 • metode za utvrđivanje potencijala domene, načine odabira kvalitetne domene
 • 10 dokazano najboljih metoda za pronalazak najboljeg kupca za vašu domenu
 • popis mjesta gdje je najbolje tražiti i kupovati domene koje ćete preprodati
 • načine i smjernice da sami registrirate kvalitetnu domenu pogodnu za brzu prodaju
 • popis mjesta gdje je najbolje prodati domene
 • načine na koje se uspješno prodaju domene
 • načine dolaska do kontakt podataka potencijalnih kupaca domena
 • uputu što napraviti s domenom koju niste brzo prodali, a da ipak izvučete profit
 • mogućnost da mi se obratite s vašim pitanjem ukoliko vam bude nešto nejasno
 • honorarni ili stalni posao
 • odličnu mjesečnu zaradu (ovo nije floskula)
 • prekrasan posao koji radite kada želite bez potrebe za izlaskom iz kuće
 • 5% popusta na cijenu svih drugih usluga koje nudim (potrebno je napomenuti)
 • još puno toga...

Cijena Domaining instrukcija je svega $49. Ne mogu zamisliti da bi postojala osoba koja bi pročitala informacije koje nudim i ne premašila taj iznos za nekoliko puta već u svom prvom tjednu trgovine domenama. Ako ste u nedoumici pozivam vas da pozorno pročitate sve sekcije na ovoj web stranici i onda odlučite da li investirati $49 koji bi vam osigurali vrhunsku zaradu.

Kupnjom Domaining instrukcija dobivate po simboličnoj cijeni trajno znanje koje će vam omogućiti da zaradite novac kada god ga zatrebate, bez obzira gdje se nalazili. Možda niste ljubitelj sjedenja i rada za računalom, ali ako odete npr. u Irsku ili Njemačku u potrazi za boljim poslom, dok se ne snađete znanje iz Domaining instrukcija će vam omogućiti da zarađujete novac dok čekate da dobijete neki drugi posao koji je više po vašem ukusu. To može biti jako korisno, a možda i odustanete od drugih poslova kada vidite koliko je domaining jednostavan, zabavan, i naravno profitabilan.

Ponovit ću da domaining nije nikakav mrežni marketing niti išta slično. Nije potrebno nikoga nagovarati da se negdje upiše ili registrira preko vas (i tako riskirati da vas prijatelji počnu izbjegavati jer ste im postali naporni). Radite potpuno samostalno i ne ovisite o nikome. Trgovanje domenama nije neka Ponzi shema pa da bi vaša zarada stala kada se novi više neće uključivati u ovaj posao. Niti slično. Što manje ljudi u domainingu to bolje za nas, iako je tržište cijeli svijeti i konkurencija nije prevelik problem. Mada s određene točke gledišta, konkurencija je u jednu ruku i korisna jer ne samo nama domainerima nego i krajnjim korisnicima pokupi domene ispred nosa pa ih oni moraju kupovati kad su već zauzete i skuplje i već su navikli pošteno platiti domenu koju žele. Ovdje naučite kako i gdje uzeti domenu ispod cijene po kojoj se ona može lako prodati i onda je u kratkom roku prodate po cijeni koja joj je primjerena i tako zaradite na razlici u cijeni. Ovo je posao u kojem jednostavno kupujete po niskoj cijeni i prodajete po puno višoj te tako ostvarujete profit. Vrlo održiv i profitabilan posao, sve dok radite na pravilan način. Domaining instrukcije su tu da bi vas naučile i uputile pravilnom bavljenju ovim poslom. Kupnjom instrukcija uštedjet ćete si mjesece i mjesece skupljanja znanja na upitnim izvorima i uštedjeti si sate i sate koje biste zasigurno potrošili na pogrešno bavljenje ovim poslom, kao što ćete uštedjeti i puno dolara koje biste inače potrošili na registraciju ili kupnju domena za koje biste jedino vi na ovom svijetu mislili da su dobre i koje naravno ne biste uspjeli prodati (klasična greška početnika je da ne znaju pravilno procijeniti koje su domene pogodne za laku i brzu prodaju, te ne znaju niti kako na profesionalan način odraditi proces prodaje koji zapravo kreće već od trenutka kada ste uzeli neku domenu).

Uz kupnju Domaining instrukcija dobivate i pravo na popust od 5% na cijenu svih drugih usluga koje nudim, a za koje nije već određena niža cijena za kupce Domaining instrukcija. Za ostvarivanje ovog popusta potrebno je prilikom kupnje neke druge usluge napomenuti da ste kupili Domaining instrukcije. Možete i istovremeno kupiti Domaining instrukcije i neku drugu ponuđenu uslugu pa ćete imati popust od 5% na tu drugu uslugu.

Ako imate bilo kakvo pitanje slobodno me kontaktirajte i rado ću vam odgovoriti. Naknada koju tražim za Domaining instrukcije je simbolična, a biti ću vam na raspolaganju i nakon što kupite Domaining instrukcije ako će biti potrebno.

Držim do dobrog odnosa s klijentima i smatram ga ključnim za uspješno poslovanje. Ako su obje strane zadovoljne velika je vjerojatnost da će doći do neke nove suradnje. Takvo razmišljanje je itekako primjenjivo i na domaining, jer ako klijentu prodate domenu koja će mu stvarno koristiti i ne "oderete" ga s cijenom velika je vjerojatnost da ćete mu uspjeti prodati još neku domenu u budućnosti.

Domaining instrukcije nisu zahtjevno štivo prepune stručnih izraza. Napisane su na način da ih svatko može razumjeti i bave se konkretnim i primjenjivim informacijama i instrukcijama. "Straight to the point". Obrađuju sve što je bitno i potrebno. Kroz 30-40 minuta možete sve pročitati, ali ćete se morati vraćati na pročitane dijelove jer je bitno da ništa ne preskočite kada počnete raditi.

Tekst je na hrvatskom jeziku. Prvotno je bio napisan na engleskom i dok sam to pisao još nisam znao da upravo nastaju Domaining instrukcije jer sam taj tutorial napisao prvenstveno za klijenta iz Velike Britanije dok još nije niti postojao HonorarniPosao.net (inzistirao je da mu budem privatni mentor što sam odbio, pa je tražio da mu za dobru naknadu napišem barem pisane upute kako uspješno raditi s domenama), i tada sam dobio ideju da pokrenem HonorarniPosao.net da bih upoznao naše ljude sa ovim savršenim poslom koji je još uvijek kod nas slabo poznat, te sam odlučio ponuditi i taj tutorijal kao Domaining instrukcije. Naravno, još tada sam sve malo doradio (jer je prvi tutorijal tom klijentu pisan nabrzaka) i napisao sam sve na hrvatskom jeziku. Sada sa ovim zadnjim ažuriranjem i dodatkom sadržaja je to sve još dopunjeno i vjerujem da nitko neće naći manu ovim Domaining instrukcijama 2.0.

Ako ste pročitali sve tekstove na HonorarniPosao.net (što je poželjno prije nego što kupite Domaining instrukcije) onda ste pročitali da je preporučljivo da baratate engleskim jezikom da biste se uspješno bavili domainingom. Vaš engleski ne treba biti na zavidnoj razini, ali je potrebno da ste se sposobni sporazumijevati na engleskom u pisanoj konverzaciji (može pomoći Google translator, ali to nije idealno rješenje ako uopće ne znate engleski). Možete se bazirati samo na domaće kupce ili na kupce iz recimo Njemačke ako znate njemački, ali to nije idealno jer se tako ograničavate (mada je Njemačka skroz solidno tržište za domene). Stručnih pojmova nema osim primjerice "domain push", "domaining", "domain parking" i možda još poneki, ali se iz konteksta vrlo lako zaključi što predstavljaju.

Rok isporuke je onaj tren kada primijetim da je bila uplata. Ako sam online biti će odmah, u protivnom čim dođem online (obavezno provjerite i spam/junk folder jer zbog dodavanja attachmenta poruka može i tamo završiti). To bi trebalo značit unutar 24 sata pošto sam često online, no ipak može se dogoditi da se ne spojim na Internet 2-3 dana i u tom slučaju molim za razumijevanje. U svakom slučaju svatko tko uplati $49 za Domaining instrukcije će ih i dobiti, i nastojat ću da to bude unutar nekoliko sati od trenutka uplate. Možete me i kontaktirati prije uplate da provjerite da li sam online, ako ne želite čekati isporuku nakon uplate.

Ako primim uplatu putem PayPal-a i uz nju ne primim prateću poruku tada ću Domaining Instrukcije poslati na email adresu s koje je stigla PayPal uplata. Ako želite da pošaljem na drugu email adresu molim vas da me kontaktirate ili da u opisu PayPal transakcije napišete email adresu na koju želite da pošaljem Domaining instrukcije.

Za detaljnije informacije o načinu plaćanja molim vas da pogledate ovu stranicu, a uplate putem PayPal-a, kreditne ili debitne kartice možete izvršiti na dnu ove stranice.

Kupite Domaining instrukcije za samo jednokratnih $49 i počnite uspješno trgovati domenama!

Domaining instrukcije - kupnja

$49 (jednokratno)

Domaining instrukcije možete kupiti ovdje. Jednokratna uplata za višekratnu zaradu. Prodajem vam svoje znanje i dajem detaljne instrukcije kako da zarađujete novac na domenama. ​

I nakon kupovine sam na raspolaganju za vaša eventualna pitanja. Sve je detaljno objašnjeno i predstavljam svoje provjerene i učinkovite metode koje su same po sebi vrlo lako primjenjive za svakoga, no ako poželite slobodno me kontaktirajte za savjet i nakon kupovine. 

*Ostale načine plaćanja možete provjeriti ovdje, ili me kontaktirajte

HP - domaining instrukcije

PODIJELI OVU STRANICU S PRIJATELJIMA I PRATITELJIMA KOJIMA TREBA DODATAN POSAO

Honorarni_Posao - Domaining
Domaining

Honorarni posao ili stalni posao za svakoga tko želi raditi i zarađivati od kuće...

Autorska prava, GDPR, Polica privatnosti i Uvjeti korištenja

Kontakt

Email: info@honorarniposao.net