DOMAINING - HONORARNI POSAO

Tražite honorarni posao? Trgujte domenama! Ovdje možete naučiti kako...

Iz medija o HP

HonorarniPosao.net se više puta našao u medijima, uključujući i središnji Dnevnik HRT-a. Ja osobno sam gostovao na Hrvatskom radiju i bio pozivan u TV emisije.

HonorarniPosao.net je spomenut u nekim respektabilnim mainstream medijima u Hrvatskoj, ali i u nekim inozemnim medijima. Bio je i u središnjem Dnevniku HRT-a! Neki od ostalih medija su Večernji list i Poslovni dnevnik. Ja osobno, govoreći o online načinima plaćanja i o domainingu, sam gostovao na Hrvatskom radiju. Također, bio sam pozivan gostovati na HRT-u i RTL-u, ali nismo uskladili termine pošto sam ja prilično ležeran i svojeglav :-)

HonorarniPosao.net u medijima i središnjem dnevniku HRT-a

U središnjem Dnevniku HRT-a (08.12.2013.) prikazan je dio webstranice HonorarniPosao.net u najavi Dnevnika i u prilogu unutar samog Dnevnika (gornja slika). U tom slučaju se radilo o tome da je HonorarniPosao.net označen kao pionir primanja Bitcoina u Hrvatskoj. Link na snimku Dnevnika (iz padajućeg izbornika treba odabrati 08.12.2013.) : www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews[cat]=119&cHash=1 (HonorarniPosao.net je prikazan od 0:00:36-0:00:40 u najavi i od 0:14:03-0:14:08, tada je bio malo drugačiji dizajn web stranice nego što je sada). Nije dugačak prilog, ali je ova web stranica ipak bez ikakvog lobiranja dospjela u središnji Dnevnik HRT-a :-)

Kontakitiralo me nekoliko novinara prijašnjih godina, ali nismo uspjeli uskladiti termine pa je izostalo moje gostovanje na HRT-u i u još nekim TV medijima. Jedna urednica sa HRT-a me zvala na Prisavlje kako bismo snimili jedan prilog, te me također zvao jedan urednik sa RTL-a isto radi snimanja priloga. Načelno sam bio zainteresiran, ali sam prilično ležeran i komotan čovjek pa nismo uspjeli uskladiti termine :-) Naime, njima je odgovaralo da dođem ujutro, a meni to nije odgovaralo jer više volim popodnevne ili večernje termine kako se ne bih morao ujutro rano buditi :-) Nekome to zvuči glupo, ali ja sam takav. Moja web stranica bi sigurno imala veliku korist  i značajno povećanje posjete da sam se pojavio na HRT-u i RTL-u i tako je usput malo besplatno izreklamirao, ali ipak previše volim svoju komociju pa nije došlo do usklađenja termina.

Negdje u, ako se ne varam, 2014. godini sam bio pozvan na Hrvatski radio. Dogovorili smo kasno popodnevni termin što mi je odgovaralo pa sam došao :-) Emisija nije išla direktno nego se snimala pa je išla u eter par dana kasnije. Bio sam pozvan da govorim o načinima online plaćanja i o domainingu. Emisija je trajala nekih 50-ak minuta i po završetku smo dogovorili da ponovno dođem kako bih govorio samo o domainingu i još malo predstavio ovaj posao, ali to je i dalje na čekanju. Trebao sam se naknadno javiti pa da dogovorimo novi termin, ali stalno si govorim "budem budem" i još uvijek si to govorim :-) Možda ta gospođa s kojom imam dogovor za novo gostovanje više niti ne vodi tu emisiju i možda naš dogovor za novo gostovanje više ne vrijedi, s obzirom na protek vremena, ali ako i je tako vjerojatno će biti nekih drugih prilika :-) Do tada, domaining predstavljam putem ove web stranice.

Webstranica HonorarniPosao.net je označena i kao pionir uvođenja Bitcoin plaćanja u Hrvatskoj, a između ostalih, o tome su pisali: Večernji list, Poslovni dnevnik, Monitor.hr, Netokracija.com, Limun.hr, PCChip.hr, Seebiz.eu, SeeBiz.net, Turopoljka.com, BizLife.rs, Lider.mk, PodgorciInfo.com, Aktuelno.me, GdeInvestirati.com i mnogi drugi.

Neke od adresa na tekstove o HonorarniPosao.net u medijima:

www.vecernji.hr/techno/bitcoinima-se-moze-placati-i-u-hrvatskoj-na-dva-mjesta-906344

www.poslovni.hr/tehnologija/bitcoin-dosao-u-hrvatsku-primaju-ga-na-dva-mjesta-258184

www.monitor.hr/vijesti/bitcoin-dosao-u-hrvatsku-primaju-ga-na-dva-mjesta/254063/

www.limun.hr/main.aspx?id=974365

www.netokracija.com/bitcoin-hrvatska-61644

www.pcchip.hr/ostalo/placanje-bitcoinom-moguce-i-u-hrvatskoj

www.seebiz.eu/bitcoinom-mozete-placati-i-u-hrvatskoj/ar-77560/

www.seebiz.net/financije/trziste-novca/bitcoin-stigao-u-region-saznajte-gdje-se-moze-placati-novom-valutom/

www.turopoljka.com/2013/12/02/bitcoin-dosao-u-hrvatsku-primaju-ga-na-dva-mjesta/

www.nezavisni.hr/index.php/vijesti/hrvatska/item/959-bitcoin-dosao-i-u-hrvatsku

www.bizlife.rs/vesti/64276-bitcoin-prisutan-u-regionu-ali-jos-ne-i-u-srbiji

www.lider.mk/2013/12/02/bitcoin-go-zazema-i-balkanot/

www.podgorciinfo.com/?p=35135

www.aktuelno.me/ekonomija/bitkoin-placanje-stiglo-u-hrvatsku

www.gdeinvestirati.com/berza-26/forex-and-commodities/17794-bitcoinom-od-sada-mozete-placati-i-u-hrvatskoj


Do sada nisam gurao HonorarniPosao.net u medije i do svih pojavljivanja ove web stranice u medijima, kao i poziva da gostujem kod dvije vodeće TV kuće u Hrvatskoj te mog odrađenog gostovanja na Hrvatskom radiju, je došlo zapravo slučajno i isključivo inicijativom tih medija. Možda ću u budućnosti malo poraditi i na marketingu web stranice, ali do tada je ovako kako je i web stranicu vodim kao neki svoj hobi, a ako opet završi u medijima biti će to još jedan korak naprijed za domaining u Hrvatskoj i općenito na ovim prostorima.

Zanimljivo izbornik

HP - iz medija o HonorarniPosao.net

PODIJELI OVU STRANICU S PRIJATELJIMA I PRATITELJIMA KOJIMA TREBA DODATAN POSAO

Honorarni_Posao - Domaining
Domaining

Honorarni posao ili stalni posao za svakoga tko želi raditi i zarađivati od kuće...

Autorska prava, GDPR, Polica privatnosti i Uvjeti korištenja

Kontakt

Email: info@honorarniposao.net