DOMAINING - HONORARNI POSAO

Tražite honorarni posao? Trgujte domenama! Ovdje možete naučiti kako...

Domaining izbornik

Poklonite nekome posao!

Posao kao poklon nekome ne može biti originalnija ideja! Umjesto da razbijate glavu što nekome pokloniti možete mu pokloniti zanimljiv i profitabilan posao!

Poklonite nekome Domaining instrukcije i time mu poklonite posao! 

Ako je vaš član obitelji ili prijatelj (ili prijateljica) bez posla i želite mu pomoći, ima li bolje pomoći nego naći mu posao?! Kada nekoga uspješno zaposlite, to se ne zaboravlja. Pokloni se cijene, a kada ti netko pokloni posao i omogući ti prihode to se još više cijeni.

Domaining instrukcije mogu biti savršen poklon. Ako netko traži honorarni posao biti će oduševljen Domaining instrukcijama i zaradom koju će mu one priskrbiti. Oni koji su u potrazi za stalnim zaposlenjem također će se oduševiti jer domaining može, ali i ne mora biti samo honorarni posao. Ja sam ga odabrao za "full time job", nakon što sam ga u počecima doživljavao kao svoj honorarni posao.

Nezaposlenima je svaka pomoć dobrodošla, a pronaći im zaposlenje koje će im donositi odličnu i redovnu zaradu bilo bi kao pomoć s neba. Nezaposleni često trebaju pomoć, ali im je najčešće neugodno tražiti. Domaining instrukcije i posao koji omogućavaju bile bi savršen suptilan poklon. Mjesečni računi za komunalije ne pitaju da li ste zaposleni ili ne, kao niti ovrhe. Domaining instrukcije su dovoljne da čak i lijene osobe budu u mogućnosti redovno podmirivati svoje račune. Zarada od domaininga će čak i lijenim osobama osigurati novac u visini barem jedne prosječne plaće. Informacije koje nudim su vrlo lako razumljive i samim time korisne apsolutno svima, kako se kaže, i potpunim "tudumima". Prateći moje instrukcije će i lijene osobe zaraditi dovoljno da plate mjesečne režije i prehrane obitelj. Kada kažem lijene osobe mislim na one kojima se jednostavno neda raditi dulje od 3-4 sata tjedno, a takvih ima. Ima i osoba koje iz drugih razloga ne bi stigle baviti se domainingom više od 3-4 sata tjedno i njima domaining može biti odličan honorarni posao. To je sasvim dovoljno za zaraditi prosječnu hrvatsku plaću, a ne treba zaboraviti da uz malo sreće može "uletiti" i neka jako dobra ponuda koje se ne bi posramila niti gospoda Schwartz, Berkens, Borgos, Mann, Schilling i slični (vodeći domaineri koji su zaradili milijune $, s kojima sam komunicirao u više navrata, čak i trgovao s gosp. Berkensom).

Vaš poznanik slavi rođendan i ne znate što pokloniti? Domaining instrukcije su originalan i vrlo koristan poklon! Osobno uvijek muku mučim s odabirom poklona za prijatelje, pa vjerujem da je ovo jedna dobra ideja. Domaining instrukcije mogu biti savršen poklon za rođendan.

Možda vaš partner ili partnerica nema posao, ne zarađuje dovoljno ili možda čak i izbjegava raditi. Poklonite mu/joj Domaining instrukcije i tako mu/joj pomozite da počne zarađivati, ali tako i na lukav način olakšajte sebi jer će vaš partneri/ica početi zarađivati i biti će vam manje na teret :-)

Možda vaše dijete ili neki drugi član obitelji treba posao ili samo dodatne prihode. Poklonite mu/joj Domaining instrukcije, odnosno posao, i tako olakšajte i sebi i njemu/njoj. Također, ako se radi o vašem mladom djetetu ovakav poklon može biti jedan neagresivan i zanimljiv način da si počne stvarati radne navike i samostalno zarađivati novac. Ovaj posao mogu raditi čak i teenageri i pritom zarađivati kao odrasli.

U vrijeme Božićnog darivanja pokloni su neizbježni i nije lako izabrati poklone za sve one koji su vam dragi. Mnogi nemaju ideje za poklon. Domaining instrukcije za pod bor mogu biti poklon koji će razveseliti mnoge. Vrlo orginalan, ali i koristan poklon. Božićni poklon koji je ujedno i vrlo koristan.

Većina bi anonimno izjavila da bi na poklon radije dobila novac nego nešto drugo. Mnogim ljudima je neugodno uzet novac od prijatelja, ali ako im poklonite Domaining instrukcije to je kao da ste im poklonili novac, odnosno vrlo dobro plaćen posao. Moglo bi se reći da je slično kao da osobi na pustom otoku poklonite štap za pecanje umjesto ribe koju će pojesti i ponovno gladovati.

Pokloni su često promašeni, ali osoba koja ih prima iz pristojnosti ne pokaže svoje pravo mišljenje o onome što joj je poklonjeno.

Bilo da tražite Božićni poklon, poklon za rođendan, ili poklon za neku drugu priliku razmislite o poklanjanju Domaining instrukcija koje su vrlo korisne, a ujedno mogu poslužiti i kao poklon.

Ako se odlučite nekome pokloniti Domaining instrukcije u tom slučaju ću na adresu koju želite poslati CD/DVD s Domaining instrukcijama, odnosno tečajem za uspješno trgovanje domenama. Pošiljka će ići preporučenom poštom. Pošiljku šaljem u bilo koji dio svijeta i to bez utjecaja na cijenu.

Ako je u pitanju rođendan ili Božićni poklon CD/DVD može biti umotan u ukrasni papir s lijepom mašnicom (bez utjecaja na cijenu). Možemo se dogovoriti i oko prigodne poruke. U svakom slučaju bitno je da me prije kontaktirate da dogovorimo detalje i najbitnije, adresu na koju se poklon šalje.

Cijena ove usluge je $55 (dostava uključena), i možete platiti kreditnim ili debitnim karticama, PayPal-om ili nekim drugim od ponuđenih načina plaćanja. Link za plaćanje PayPalom ili karticama preko PayPala je u nastavku ispod ovog teksta, a za Internet bankarstvo, ili bilo koji drugi način plaćanje Domaining instrukcija kao poklon nekome molim da me kontaktirate.

Posao na poklon

$55 (dostava uključena)

HP - poklonite nekome posao

PODIJELI OVU STRANICU S PRIJATELJIMA I PRATITELJIMA KOJIMA TREBA DODATAN POSAO

Honorarni_Posao - Domaining
Domaining

Honorarni posao ili stalni posao za svakoga tko želi raditi i zarađivati od kuće...

Autorska prava, GDPR, Polica privatnosti i Uvjeti korištenja

Kontakt

Email: info@honorarniposao.net