DOMAINING - HONORARNI POSAO

Tražite honorarni posao? Trgujte domenama! Ovdje možete naučiti kako...

Nagradna igra

HonorarniPosao.net će povremeno organizirati nagradne igre. Na ovoj stranici možete vidjet da li je neka nagradna igra u tijeku i pročitati upute za sudjelovanje.

Na web stranici HonorarniPosao.net će povremeno biti nagradnih igara. Ovdje ćete moći vidjeti najave za nagradne igre, kao i uvjete sudjelovanja. Odabir dobitnika nagradne će uvijek biti transparentan.

nagradna igra HonorarniPosao.net

Posljednja nagradna igra je održana 11.11.2013. Kada bude organizirana nova, to će biti ovdje objavljeno. Prilikom posljednje nagradne igre određivanje dobitnika je bilo odrađeno tako da je svaki sudionik prilikom prijave svog sudjelovanja dobio jedan broj, počevši od broja jedan pa redom dalje. Odabir dobitnika bio je uz pomoć emisije TV Bingo koja se emitirala uživo. Unaprijed je određeno na koji datum će biti relevantno emitiranje TV Binga i da će dobitnik biti onaj sudionik koji je dobio broj koji bude prvi izvučen. Tako je sve bilo pošteno i potpuno transparentno. Kada bude nova nagradna igra određivanje dobitnika će biti na neki sličan način, uz obaveznu transparentnost. Tako svaki sudionik može biti siguran da je izvlačenje dobitnika, odnosno određivanje tko je dobitnik, skroz pošteno.

Kada će biti organizirana nova nagradna igra to će biti ovdje objavljeno pa povremeno navratite na ovu stranicu :-)

Zanimljivo izbornik

HP - nagradna igra

PODIJELI OVU STRANICU S PRIJATELJIMA I PRATITELJIMA KOJIMA TREBA DODATAN POSAO

Honorarni_Posao - Domaining
Domaining

Honorarni posao ili stalni posao za svakoga tko želi raditi i zarađivati od kuće...

Autorska prava, GDPR, Polica privatnosti i Uvjeti korištenja

Kontakt

Email: info@honorarniposao.net