DOMAINING - HONORARNI POSAO

Tražite honorarni posao? Trgujte domenama! Ovdje možete naučiti kako...

Honorarni poslovi

Ponuda honorarnih poslova je šarolika i obično svatko može pronaći nešto za sebe, ako zaista želi raditi. Svatko ima barem neko znanje koje može iskoristiti.

Honorarni poslovi koji se mogu raditi od kuće, ali i svi drugi honorarni poslovi, su nešto što mnogi potraže čim malo zagusti i zafali novca. U ponudi "najboljih honorarnih poslova" često se nudi svašta, a domaining obično bude preskočen jer je on kao posao i dalje relativno nepoznat.

honorarni poslovi

Honorarni poslovi su česta tema raznih portala. Nerijetko se mogu pronaći razni tekstovi u kojima se predlaže pronalazak honorarnog posla uz što gotovo u pravilu dolazi popis najboljih honorarnih poslova. Često je "zaboravljeno" spomenuti da je članak prepisan sa nekog stranog portala i da neke od navedenih poslova nije moguće obavljati u Hrvatskoj. Također, nije rijetkost da određeni honorarni poslovi zahtijevaju posebna znanja i vještine. U vrijeme gospodarske krize dolazi do povećanja potražnje za honorarnim poslovima, ali se istovremeno smanjuje ponuda honorarnih poslova. Mnogi traže dodatne načine zarade i pokušavaju pronaći neki honorarni posao, ali oni koji zapošljavaju ne uzimaju dodatne zaposlenike nego već postojećim zaposlenicima daju više radnih zadataka.

Kada se traži honorarni posao potrebno je biti spreman raditi ispod cijene kako biste baš Vi bili odabrani među mnoštvom kanditata. Uz kompromis oko naknade za rad traži se i iskustvo. Za vrijeme gospodarske krize mnogi traže honorarni posao, pa su vam konkurencija i visokokvalificirane osobe sa iskustvom. Kada je najpotrebnije, honorarni posao nije lako pronaći upravo zbog toga što ga svi traže u kriznim vremenima.

Uz domaining, neki od najboljih honorarnih poslova dolaze iz IT sektora. Za relativno kratko vrijeme i ne prevelik trud se može zaraditi solidan novac. Ovo se prvenstveno odnosi na one koji znaju programirati, raditi web stranice i izrađivati aplikacije. Takvi poslovi se danas vrlo dobro plaćaju. Ipak, problem je kako pronaći angažman. Nije mali broj onih koji imaju potrebna znanja tako da je velika prednost ako imate portelj prethodnih radova jer vam to može biti odlična referenca. Oni koji traže honorarni posao iz IT sektora mogu posjetiti freelance servise, ali treba biti strpljiv. Tamo ćete bez referenci teško dobiti posao, pa je preporučljivo odraditi prvih nekoliko poslova gotovo besplatno kako biste dobili prve reference i preporuke. Kasnije bi moglo krenuti i onda možete naplaćivati realnu vrijednost vašeg rada.

Neki od vrlo dobrih honorarnih poslova su izrada biznis planova i priprema projekata za poticajna sredstva iz EU fondova. Mnogi pokušavaju dobiti sredstva iz EU fondova, ali ne znaju kako ih zatražiti niti kako pripremiti i predstaviti projekat. Ukoliko imate potrebno znanje to bi mogao biti dobar honorarni posao, koji je vrlo dobro plaćen.

U Hrvatskoj su danas vrlo popularni honorarni poslovi prevođenja, dijeljenja letaka, unosa podataka, pisanje članaka, pisanje seminara i sl. Ukoliko vam je to interesantno takve poslove je relativno lako pronaći, i još važnije, relativno lako ih je dobiti. Zarada nije respektabilna, ali može popraviti vaš budžet. Često se piše da su honorarni poslovi plaćeni jednako kao i studentski poslovi. To može i ne mora biti točno. Honorarni posao može i ne mora biti isto što i studentski posao. Jednako tako honorarni posao može, ali i ne mora, biti plaćen kao studentski posao. Domaining može biti honorarni posao i on je odlično plaćen, dok dijeljenje letaka može biti i honorarni i studentski posao, ali nije dobro plaćen posao. No manje je bitno u koju kategoriju koji posao spada. Većina ljudi radi zbog novca i naknada za odrađen posao je ono što je bitno.

Upravo zbog naknade za odrađeni posao tvrdim da je domaining možda i najbolji honorarni posao, s obzirom da je dostupan gotovo svima. Uz znanje barem osnova engleskog jezika, te uz Domaining instrukcije, definitivno je dostupan svima, bez obzira na lokaciju, reference i stručnu spremu. U mnoštvu honorarnih poslova koje i nije uvijek lako dobiti, domaining je svakako dobar izbor.

Nije svaki honorarni posao zabavan, relativno jednostavan, a ujedno i vrlo unosan. Domaining to jest.

Zanimljivo izbornik

HP honorarni poslovi

PODIJELI OVU STRANICU S PRIJATELJIMA I PRATITELJIMA KOJIMA TREBA HONORARNI POSAO

Honorarni_Posao - Domaining
Domaining

Honorarni posao ili stalni posao za svakoga tko želi raditi i zarađivati od kuće...

Autorska prava, GDPR, Polica privatnosti i Uvjeti korištenja

Kontakt

Email: info@honorarniposao.net