DOMAINING - HONORARNI POSAO

Tražite honorarni posao? Trgujte domenama! Ovdje možete naučiti kako...

Web 3.0 izbornik

Web 3.0 općenito

Web 3.0 je "nova generacija Interneta". Ovdje možete saznati što je Web 3.0 zapravo, što je Web 3.0 domaining, ali i saznati više o NFT i trgovanju sa NFTs.

Web 3.0 (Web3, "treća generacija interneta") je termin koji se koristi za označavanje nove generacije web stranica, aplikacija i tehnologija koje se koriste na internetu. To uključuje decentralizirane aplikacije (dApps), blockchain tehnologiju i druga rješenja koja se temelje na decentralizaciji i autonomiji.

Web 3.0 (Web3) se razlikuje od prethodnih generacija tehnologija na internetu (poznatih kao Web1 i Web2) po tome što nudi više mogućnosti za prikaz i razmjenu informacija i sadržaja bez potrebe za posrednicima.

Decentralizirane aplikacije (dApps) su ključni dio web3 ekosustava. To su aplikacije koje se izvode na blockchain mreži i koje omogućuju korisnicima da koriste različite usluge bez potrebe za posrednicima. Primjer dApps-a je recimo aplikacija za trgovanje kriptovalutama koja omogućuje korisnicima da trguju bez potrebe za posredničkim financijskim institucijama. Drugi primjer može biti SIWE (Sign in With Ethereum), što omogućava prijavu na razne web stranice, u razne aplikacije, servise itd. jednostavnom verifikacijom pomoću Ethereuma (samo "elektronski potpis, bez trošenja) i tako se zaobilazi potreba za posrednikom (primjerice Googleom ako se prijavljujete putem npr. Gmaila).

Web 3.0 je stigao i u upotrebi je, ali mnogi toga nisu još svjesni. Za koju godinu će većina nas svakodnevno koristiti Web3, a da možda neće biti niti svjesna toga. Jednako kao što sada većina nas koristi smartphone i surfamo po web stranicama koje se automatski prilagođavaju ekranu našeg mobitela, a većinom nismo niti svjesni da je to veliki napredak u odnosu na prve web stranice i da to spada pod Web 2.0.

Web3 tehnologija ima mnoge prednosti u odnosu na prethodne generacije tehnologija na internetu. Neke od glavnih prednosti su sigurnost i decentraliziranost. Blockchain tehnologija omogućuje sigurno pohranjivanje i prenos podataka bez potrebe za posrednicima, što smanjuje rizik od kibernetičkog kriminala i drugih vrsta zlouporabe podataka. Decentraliziranost omogućuje neovisnost o nekom centralnom sustavu.

Web3 otvara i brojne nove mogućnosti za zaradu. Jedna od njih je i Web 3.0 domaining. Više o tome možete pročitati na zasebnoj stranici u ovoj sekciji, a ovdje ću reći samo da je sad vrijeme ogromnih prilika i da si nitko od nas ne bi smio dopustiti da ovo propusti. Ovo sad vrijeme u Web 3.0 domainingu je kao da ste krenuli u klasičan domaining 90-tih, ili da ste počeli investirati u kriptovalute 2013. Razlika bi mogla biti ta da će sada vrlo vjerojatno puno manje trebati čekati na veliki profit jer se danas informacije neusporedivo brže šire nego što je to bio slučaj 2013, a pogotovo u 90-tima.

Uskoro ću u ponudi imati Web 3.0 domaining instrukcije (trenutno još nisu dostupne), a upravo sam u ponudu dodao Web3 investicijsku priliku koju može doslovno svatko iskoristiti bez potrebe za ikakvim prethodnim znanjem i učenjem! To je prilika za investiciju koja bi se trebala višestruko isplatiti. Vjerojatnost profitiranja je iznimno visoka, a sve detalje možete saznati na zasebnoj web stranici.

Web 3.0 je došao, on je već tu i u upotrebi je, a period dok ne postane mainstream (a postat će sigurno, prije ili kasnije) je prilika da se bude među prvima i da se dobro zaradi. 

HP - Web 3.0 općenito

PODIJELI OVU STRANICU S PRIJATELJIMA I PRATITELJIMA KOJIMA TREBA DODATAN POSAO

Honorarni_Posao - Domaining
Domaining

Honorarni posao ili stalni posao za svakoga tko želi raditi i zarađivati od kuće...

Autorska prava, GDPR, Polica privatnosti i Uvjeti korištenja

Kontakt

Email: info@honorarniposao.net