DOMAINING - HONORARNI POSAO

Tražite honorarni posao? Trgujte domenama! Ovdje možete naučiti kako...

Otvaranje firme u EU - posredovanje

Mogu vam ponuditi posredovanje pri otvaranju firme u inozemstvu (EU). Za manje od 3000 kuna možete otvoriti firmu vani koja će odmah biti spremna za poslovanje.

Ako razmišljate o pokretanju firme u inozemstvu (EU), nudim uslugu posredovanja. To je dodatna usluga za one koji se žele ozbiljnije baviti domainingom i ostaviti bolji dojam na kupce svojih domena te možda na taj način postići i bolje cijene za svoje domene, ali mogu posredovati i pomoći pri otvaranju firme u inozemstvu i onima koji se ne bave domainingom. Za manje od 3000 kuna možete pokrenuti svoju firmu vani uz koju ćete imati i poslovni bankovni račun, te registrirano sjedište u inozemstvu i službenu adresu vani.

otvaranje firme u inozemstvu (EU)

Često me oni koji su zainteresirani za domaining, ali i domaineri početnici, pitaju da li je nužno za bavljenje ovim poslom, odnosno domainingom, imati tvrtku/firmu. Moj odgovor je uvijek NE, jer možete bez ograničenja i potpuno legalno trgovati domenama i kao fizička osoba. Kada na tržištu domena nastupate kao firma to može imati svoje prednosti u nekim situacijama, ali zaista nije nužno.

Ako se ipak želite baviti ovim poslom kao firma, a ne znate kako otvoriti firmu i željeli biste to učiniti izvan Hrvatske da izbjegnete našu užasnu birokraciju, loše zakonodavstvo, pravnu nesigurnost, velike fiskalne i parafiskalne namete, te da ostavite bolji dojam na klijente, javite mi se jer vam mogu pomoći. Za ovu uslugu mi se može javiti svatko tko je zainteresiran, bez obzira da li se misli baviti domainingom ili nečim drugim.

Ja ne "sređujem" firmu u inozemstvu nego mogu posredovati pri potpuno legalnoj proceduri otvaranja firme vani za one koji ne znaju koja je procedura, koji ne znaju što je potrebno, a nemaju vremena za bavljenje tim procedurama ili ne žele plaćati skupe odvjetnike ili specijalizirane posrednike koji bi to obavili za njih (a što je isto što i ja nudim znatno povoljnije).

Pokretanje firme u inozemstvu za manje od 3000 kn

Uz to u cijeni dolazi i poslovni bankovni račun sa karticom

Možda ne znate, ali u inozemstvu je moguće pokrenuti firmu uz trošak od svega cca 3000 kn koja će biti odmah spremna za početak poslovanja i koja će imati svoj business bank account, odnosno dedicirani poslovni bankovni račun uz koji dobijete i karticu. Sve to za manje od 3000 kuna. Moguće je imati business bank account koji uopće nema mjesečnu "naknadu za vođenje" kao što je to slučaj kod nas sa poslovnim žiro računima. Jel trebam posebno naglašavati da ako otvorite firmu u inozemstvu nećete morati plaćati članarinu HGK niti spomeničku rentu? Možete se zaposliti u svojoj firmi, a i ne morate. Možete imati zaposlenike, a i ne morate. Ako ne poslujete, nema niti poreza i nameta. Nema naplate PDV-a unaprijed. Porez na dobit je fer itd.

Mogu posredovati da pokrenete tvrtku u inozemstvu bez da vi osobno morate ići u inozemstvo sređivati papirologiju, a i biti će vam otvoren poslovni bankovni račun uz koji ćete dobiti i karticu, također bez da ćete trebati odlaziti u inozemstvo i onda još strepiti da li će vam banka pristati otvoriti poslovni bankovni račun (nije rijetkost da odbijaju).

Sve što znate o poslovanju firme i troškovima za vlasnika firme u Hrvatskoj možete odmah zaboraviti. Kod nas su takve zavrzlame sa vođenjem tvrtke da to nije normalno. Od spomeničke rente do zaštite na radu i u slučajevima kada to zaista nije potrebno. Troškovi samog otvaranja firme kod nas i vani su neusporedivi (kad je u pitanju standardni d.o.o. i njegov inozemni pandan), kao i troškovi poslovanja. Postoje brojne djelatnosti u kojima lokacija nije presudna. Domaining je samo jedna od njih. Zapravo, u mnogim slučajevima je čak poželjno da je firma iz neke renomiranije države nego što je to Croatia, za koju prosječan Amerikanac jedva da je čuo. Ako vaša tvrtka ima sjedište vani i ako nemate predstavništvo u Hrvatskoj te ako ne obavljate djelatnost u Hrvatskoj vi niste dužni Hrvatskoj plaćati porez niti ostale namete. Možete biti Hrvat koji ima tvrtku vani, ali koji živi u Hrvatskoj i vodi tvrtku iz Hrvatske, i ako vaša tvrtka nema predstavništvo u Hrvatskoj i ako ne obavlja djelatnost u Hrvatskoj vi ništa niste dužni Hrvatskoj. Ja mogu posredovati pri otvaranju vaše tvrtke vani i ako ćete obavljati djelatnost u Hrvatskoj, ili ako će vam firma biti vani, ali ćete obavljati djelatnost u Hrvatskoj. Ako se mislite baviti domainingom ili nekom drugom djelatnošću za koju nije potrebno predstavništvu u Hrvatskoj i gdje će vam klijenti biti recimo Nijemci i/ili Amerikanci onda bih u svakom slučaju preporučio otvaranje firme vani jer ćete znatno jefitnije proći pri otvaranju, i još važnije, cijelo poslovanje će vam biti neusporedivo jednostavnije i jeftinije.

Ovu uslugu posredovanja pri otvaranju firme u inozemstvu i prikupljanja i predaje sve potrebne dokumentacije umjesto vas ću puno detaljnije predstaviti naknadno. Za sada je dovoljno da znate da vam to mogu ponuditi i da vam mogu odmah pomoći da otvorite firmu u inozemstvu. Moguć je i formalni ugovor kojim bismo precizirali moje i vaše obaveze te kojim biste se osigurali da neću zlouporabiti vaše podatke (koji mi jasno trebaju da bih vas mogao zastupati). Vaš ukupan trošak će biti manji od 3000 kuna i imati ćete tvrtku potpuno spremnu za početak poslovanja, sa otvorenim poslovnim bankovnim računom i pripadajućom debitnom karticom s kojom ćete moći na bilo koji bankomat i koju ćete moći svugdje koristiti za plaćanja (online i offline). U ponudu mogu uključiti i izradu web stranice za vašu novu tvrtku. Moguće je i da budem samo vaš konzultant za otvaranje tvrtke u inozemstvu i da vam pomognem u tom procesu sa svim procedurama i dokumentacijom. To bi onda išlo pod uslugu Konzalting i cijena usluge bi tada bila niža. Ako ste zainteresirani, bilo za posredovanje pri otvaranju firme u inozemstvu ili za konzalting, slobodno me kontaktirajte.


Zanimljivo izbornik

HP - otvaranje firme u eu

PODIJELI OVU STRANICU S PRIJATELJIMA I PRATITELJIMA KOJIMA TREBA DODATAN POSAO

Honorarni_Posao - Domaining
Domaining

Honorarni posao ili stalni posao za svakoga tko želi raditi i zarađivati od kuće...

Autorska prava, GDPR, Polica privatnosti i Uvjeti korištenja

Kontakt

Email: info@honorarniposao.net