DOMAINING - HONORARNI POSAO

Tražite honorarni posao? Trgujte domenama! Ovdje možete naučiti kako...

Učionica

Dobrodošli u učionicu. Danas ćemo učiti o domenama, domainingu, nekim tehničkim procesima u domainingu i još ponešto.

Učionica izbornik
domaining učionica
Domaining učionica

Ovo je mala učionica. Tema su domene i domaining. Ovdje možete naučiti što su to web domene i kako se trguje s domenama.

Pojašnjeno je što su to domene i domaining, i osnovni procesi prilikom trgovanja domenama. Ovdje možete naučiti kako se odvijaju ovi procesi i što je potrebno učiniti u određenom trenutku. Neki vjerojatno znaju prebaciti domenu, ali mnogo je onih koji uopće nemaju ideju kako bi to napravili, ili kako bi kupili domenu, i njima će ova učionica biti od velike pomoći.

PayPal je najpopularniji način online plaćanja i ovdje je predstavljen za one koji ga još nisu počeli koristiti, ili imaju problema s istim.

Oni koji se žele baviti domainingom susretat će se s određenim pojmovima koji bi im mogli biti nejasni, pa iz tog razloga HonorarniPosao.net ovdje predstavlja osnovne pojmove koje bi trebao razumjeti svatko tko se želi baviti domainingom.

Pročitajte sva poglavlja ove male učionice i biti ćete među rijetkima u vašoj okolini koji su upoznati s ovom materijom. Vjerojatno je većina vaših poznanika svakodnevno na Internetu, ali sigurno mnogi od njih ne znaju što je domena, a još manje znaju što je domaining.

Oni koji se žele još detaljnije informirati mogu dobiti mnogo više informacija ako pročitaju sva poglavlja koja se nalaze ovdje. Znanje je majka mudrosti.

Znanje i informacije koje se nalaze u učionici mogu mnogima biti od velike koristi, te pomoći onima koji su zapeli usred nekog od obrađenih procesa. Domene, domaining i PayPal su glavne teme.

HP - učionica

PODIJELI OVU STRANICU S PRIJATELJIMA I PRATITELJIMA KOJI ŽELE NAUČITI NOVI POSAO

Honorarni_Posao - Domaining
Domaining

Honorarni posao ili stalni posao za svakoga tko želi raditi i zarađivati od kuće...

Autorska prava, GDPR, Polica privatnosti i Uvjeti korištenja

Kontakt

Email: info@honorarniposao.net