DOMAINING - HONORARNI POSAO

Tražite honorarni posao? Trgujte domenama! Ovdje možete naučiti kako...

Početna izbornik

Zašto domaining?

Možda se pitate zašto da se bavite domainingom uz toliko drugih poslova. Zašto ovaj posao umjesto nekog drugog koji vam djeluje manje apstraktno?  

Odgovor je jednostavan! Zato da biste imali više novca nego što imate sada. Baš zato što se mnogima ovaj posao čini apstraktnim i nelogičnim zato nama koji se njime bavimo ne presušuje izvor dobrih domena koje lako preprodajemo uz fantastičan ROI (Return On Investment).

Domene su roba u domainingu, a kad naučite kako i gdje tu robu jeftino kupiti i gdje i kako prodati skupo, i kad shvatite da to možete raditi kući ili na laptopu u nekom parku ili kafiću, onda ćete shvatiti zašto ovaj posao toliko vole oni koji se već bave njime.

Trgovanje domenama je prekrasan posao koji generira odličan profit. Radi se od kuće, u bilo koje doba dana ili noći, sam ste svoj šef, ne zahtijeva dodatna znanja niti ulaganja i vrlo je profitabilan. Domaining vam može biti honorarni posao, ili vaš glavni posao.

Gospodarsko stanje u državi je vrlo teško i odbiti ovakav posao znači da imate viška novca i ne želite još, ili da niste shvatili mogućnost koja vam se pruža.

Ako ste nezaposleni ovo je idealna prilika da počnete raditi nešto korisno i jako dobro zaradite.

Ako imate posao, trgovanje domenama vam može biti honorarni posao koji će poboljšati vaš budžet.

Da li ste ikada kupili nešto i za dan dva prodali tu istu stvar skuplje nego ste je platili? Ako jeste onda znate kako je to lijep osjećaj. Kod trgovine domenama taj osjećaj se ponavlja iz dana u dan, a na vaš bankovni račun redovno stiže novac.

Ulaganje u dionice može biti vrlo profitabilno, ali je rizik velik. Trgovanje domenama je itekako profitabilno, a rizika gotovo da i nema. HonorarniPosao.net nudi informacije koje će svest rizik doslovno na nulu. Ovdje su vam ponuđene informacije koje domaining čine profesionalnim biznisom. Zarada je sigurna, i trgujete direktno s individualcima i kompanijama tako da se novac uplaćuje direktno na vaš račun. U domainingu je bitno imati solidnu domenu i znati kao pronaći kvalitetne potencijalne kupce i kako ponuditi domenu. To ovdje možete naučiti, bez lažne skromnosti, od profesionalca.

Ako stavite novac u banku na štednju uz kta 4.5% godišnje na 1000kn ćete imati 1045kn nakon godinu dana. Ako kupite domenu za $8 dolara do kraja tog tjedna ćete imati barem nekoliko puta više slijedeći informacije koje nudi HonorarniPosao.net. Ne pretjerujem kada kažem da se domena koja se kupi za $8 može kroz par dana prodati za $1000-$2000, nekada i više. To govorim iz vlastitog iskustva.

Ako imate prosječan posao u Hrvatskoj za jedan radni dan zaradite cca 250-300kn. Ja sam odabrao domaining kao svoj primarni posao jer mi je gotovo svaka prodaja iznad $50, a prosječna prodaja je troznamenkasti dolarski iznos. Vrlo često uspijem prodati domenu za $1000 ili više dolara, koju sam platio desetak dolara. ​​Prvu domenu koju sam registrirao sam platio $8 i prodao je nakon par dana za $80, a tada nisam imao niti 1% znanja koje sada imam.

Ne želim nikoga uvrijediti i reći da se ne isplati buditi svako jutro i ići na posao koji je plaćen 4000-5000kn, ali moj izbor je trgovina domenama jer je to neusporedivo opušteniji i puno bolje plaćen posao. Ja si mogu priuštiti takav izbor jer posjedujem dovoljno znanja koje mi omogućava konstantnu zaradu u domainingu, a sada to znanje želim prenjeti na vas. Shvatite HonorarniPosao.net kao svog mentora koji će vas uvesti u trgovinu domenama i uštedjeti vam novac koji biste potrošili na loše domene, te vam uštedjeti mjesece i godine skupljanja znanja.

Ako ćete se držati sažetih informacija koje ćete ovdje dobiti možete biti sigurni da će vaša mjesečna zarada višestruko premašiti iznos prosječne plaće u Hrvatskoj.

Domainingom se može baviti svatko tko je dovoljno informiran o ovom biznisu, a HonorarniPosao.net upravo to nudi. Kroz par dana svatko može počet ostvarivat profit, potpuno samostalno i bez dodatnih IT vještina. Ovo je idealan honorarni posao koji lako može postati glavni posao.

Domaining je uistinu posao koji jako malo traži, a jako puno daje.​​

HP - zašto domaining

PODIJELI OVU STRANICU S PRIJATELJIMA I PRATITELJIMA KOJIMA TREBA DODATNI POSAO

Honorarni_Posao - Domaining
Domaining

Honorarni posao ili stalni posao za svakoga tko želi raditi i zarađivati od kuće...

Autorska prava, GDPR, Polica privatnosti i Uvjeti korištenja

Kontakt

Email: info@honorarniposao.net