DOMAINING - HONORARNI POSAO

Tražite honorarni posao? Trgujte domenama! Ovdje možete naučiti kako...

Edukacija izbornik

Grupna edukacija

Edukacija o tome kako se učinkovito i profitabilno trguje domenana na susretu uživo za 2-5 osoba odjednom. Rad u manjoj grupi i mogućnost da svatko pita što želi.

grupna edukacija

Na sastanku u trajanju od najmanje 3 sata naučite uspješno trgovati domenama i odmah počnite dobro zarađivati. Dobiti ćete i pisane Domaining instrukcije koje zadržavate.

  • Grupna edukacija do maksimalno 5 osoba - kvalitetna grupna edukacija u mirnom okruženju, sa maksimalno 5 sudionika gdje svatko može slobodno postavljati pitanja ako se ona pojave
  • Trajanje najmanje 3 sata - sastanak traje minimalno 3 sata, ali vjerojatno je da će trajati barem 4 sata radi međusobne interakcije
  • Pisane Domaining instrukcije uključene - grupna edukacija uključuje i Domaining instrukcije u cijeni, odnosno svaka osoba koja sudjeluje će dobiti svoj primjerak Domaining instrukcija koji zadržava
  • Cijena 649-799 kn po osobi - 2 osobe 799 kn po osobi, 3 osobe 699 kn po osobi, 4 osobe 749 kn po osobi, 5 osoba 649 kn po osobi

U dijelu Edukacija općenito sam napisao zašto sam se odlučio na uvrštavanje edukacije uživo u ponudu, a kako to izgleda i neke uvjete sam spomenuo u dijelu Individualna edukacija i slično je i kod grupne edukacije.

Svakako pročitajte što piše u dijelu Individualna edukacija jer je grupna istog tipa i uz iste uvjete, osim što je to rad sa više osoba odjednom i što je cijena po osobi nešto niža. Maksimalan broj osoba na ovoj edukaciji može biti 5 (ja se ne računam). Moja preporuka je da ako se međusobno ne poznajete da onda ne formiramo grupu u kojoj bi bilo više od 3 osobe. Nije zbog mene nego smatram da bi vama bilo lakše i ugodnije u grupici koja čini do 3 osobe, a ipak biste nešto uštedjeli u odnosu na cijenu individualne edukacije.

Mjesto održavanja edukacije ćemo zajednički dogovoriti, a u obzir naravno dolazi samo mirno mjesto gdje nije gužva i gdje nema buke. Termin ćemo dogovorili tako da svima odgovara, a ako se međusobno ne poznajete onda ću ja sve koordinirati i voditi računa o tome da termin svima odgovora.

Predviđeno trajanje edukacije je minimalno 3 sata, ali vrlo je vjerojatno da će potrajati barem 4 sata, a nije isključeno niti malo duže. Savjetujem da uračunate trajanje od cca 4-5 sati i tako planirate svoje vrijeme.

Grupa može biti muško-ženska i različite dobne strukture ako se tako poklopi interes, za slučaj da je nekome važan taj podatak. Unaprijed ćete znati pa možete odlučiti da li želite sudjelovati. Edukacija će se održati u Zagrebu, vjerojatno u poslijepodnevno terminu ili predvečer.

Dobiti ćete Domaining instrukcije koje zadržavate, a na edukaciji uživo ću sa vama proći kroz cijele Domaining instrukcije, pojasniti što god da bude eventualno potrebno, odgovoriti na sva pitanja koja ćete imati i reći još ponešto. Ukratko, potpuno ću vas osposobiti za samostalno i od prvog dana uspješno bavljenje domainingom (trgovanje domenama).

grupna domaining edukacija

Cijena i plaćanje

Cijena je 649-799 kn po osobi i odnosi se na grupnu edukaciju na sastanku uživo, a dobiti ćete i pisane Domaining instrukcije koje zadržavate.

Uvjeti kod plaćanja su jednaki kao i kod individualne edukacije, uz razliku da unaprijed uplaćujete 150 kn (svaka osoba) umjesto 250 kn (provjerite detalje), a cijena po osobi iznosi 649-799 kn, ovisno o broju osoba. Ako su 2 osobe, cijena je 799 kn, ako su 3 cijena je 749 kn, ako su 4 tada je cijena 699 kn, a ako je 5 osoba tada je cijena samo 649 kn po osobi.

Ako je netko ranije već kupio Domaining instrukcije, ali ipak dodatno želi grupnu edukaciju, dobiti će popust u iznosu od 50 kn na gore navedenu cijenu.

Ako ste zainteresirani za grupnu edukaciju molim da mi se javite na e-mail pa ćemo se dogovoriti.

Možete i samo upisati svoju e-mail adresu u niže postavljenu formu ako biste željeli grupnu edukaciju radi manjeg troška, ali nemate još jednu osobu sa kojom biste činili grupu. U tom slučaju ću vam javiti čim se prijavi još jedna osoba koja traži isto što i vi. Ako želite biti u grupi u kojoj je npr. minimalno troje ljudi, ili maksimalno 4, ili ako imate bilo koji uvjet, u tom slučaju molim da mi se ipak javite na e-mail i napišete svoje preferencije.

Prijavite se za grupnu edukaciju

Ako želite grupnu edukaciju da vam bude manji trošak, a nemate još barem jednu sa kojom biste dogovorili ovu edukaciju upišite svoju e-mail adresu u polje ispod i biti će vam javljeno čim se pojavi druga osoba koja na isti način želi oformiti grupu

Za povratak na Edukacija izbornik kliknite na link ispod.
HP - grupna edukacija

PODIJELI OVU STRANICU S PRIJATELJIMA I PRATITELJIMA KOJIMA TREBA DODATNI POSAO

Honorarni_Posao - Domaining
Domaining

Honorarni posao ili stalni posao za svakoga tko želi raditi i zarađivati od kuće...

Autorska prava, GDPR, Polica privatnosti i Uvjeti korištenja

Kontakt

Email: info@honorarniposao.net