DOMAINING - HONORARNI POSAO

Tražite honorarni posao? Trgujte domenama! Ovdje možete naučiti kako...

Edukacija izbornik

Individualna edukacija

1 na 1 edukacija uživo o tome kako uspješno trgovati domenama od prvog dana. Na sastanku uživo naučiti ćete sve što je potrebno pa možete odmah početi sa radom.

individualna edukacija

Na sastanku u trajanju od 3 sata naučite uspješno trgovati domenama i odmah počnite dobro zarađivati. Dobiti ćete i pisane Domaining instrukcije koje zadržavate.

  • 1 na 1 edukacija - kvalitetna individualna edukacija u mirnom okruženju, 1 na 1 sastanak
  • Trajanje 3 sata - sastanak traje minimalno 3 sata i za to vrijeme ću vas educirati kako uspješno trgovati domenama, što će biti dovoljno jer ćete u cijeni dobiti i vrlo konkretne pisane upute za rad (Domaining instrukcije)
  • Pisane Domaining instrukcije uključene - individualna edukacija uključuje i Domaining instrukcije u cijeni, odnosno dobiti ćete svoj primjerak Domaining instrukcija koje zadržavate
  • Cijena 899 kn (za one koji su kupili Domaining instrukcije cijena je 799 kn) - cijena individualne edukacije se odnosi na jednokratni sastanak uživo u trajanju od minimalno 3 sata

Kao što sam napisao u dijelu Edukacija općenito, kroz sve ove godine od kako postoji moja web stranica dobivao sam puno upita da li je moguća edukacija uživo, odnosno sastanak na kojem bih uživo objasnio kako se uspješno trguje domenama. To zapravo nije nešto što prakticiram pa sam od svih tih upita dogovorio i odradio svega desetak sastanaka, sa onima koji su bili najuporniji :-) Sada prilikom redizajna web stranice ipak uvodim tu mogućnost (individualnu edukaciju uživo) u standardnu ponudu jer sam vidio da za to postoji priličan interes pa da svatko odmah na web stranici može pročitati kako bi taj sastanak izgledao i koliko bih ga naplatio.

Opet ću ponoviti da su pisane Domaining instrukcije koje se mogu kupiti na web stranici zaista dovoljne za samostalno i uspješno bavljenje ovim poslom od samog početka. Cijena za sastanak uživo je viša, ali nije mi cilj dodatno zaraditi nego uvodim mogućnost sastanka uživo za one koji preferiraju takav način i baš to žele, ali naglašavam da su pisane Domaining instrukcije osjetno jeftinije, a sasvim dovoljne.

Razumijem da ima ljudi koji više vole da im se sve objasni uživo pa za njih od sada postoji i ova mogućnost. Edukacija na ovaj način traje 3 sata (u komadu), ali na temelju iskustva sa sastanaka koje sam odradio do sada mogu reći da to obično potraje i nešto duže jer se usputno malo zapričamo nevezano za domaining. Na sastanku usmeno prođem sve ono što sam napisao u Domaining instrukcijama (jer su one doslovno direktne instrukcije za uspješan rad i zaista sadrže sve što je potrebno da znate), a ako osoba dođe sa laptopom onda pokažem neke dijelove posla i u praksi, ili koristim smartphone. Dobro je da na sastanak dođete sa laptopom, ali nije nužno jer u ovom poslu nema nekih informatički kompliciranih stvari koje ne može odmah svladati svatko tko se zna služiti računalom. Također, dobiti ćete i pisane Domaining instrukcije u kojima je sve detaljno pojašnjeno pa možete sve vrlo jednostavno odmah sami isprobati. Možda se čini da je 3 sata premalo za naučiti ovaj posao. Ja sam ga učio godinama da dođem na razinu na kojoj sam danas, ali baš zato točno znam na koje potencijalne greške vas trebam upozoriti i što je najbitnije da odmah u startu naučite i usvojite. U kombinaciji sa pisanim Domaining instrukcije koje ćete dobiti i koje su same po sebi dovoljne jer sam se u njima koncentrirao na konkretne upute tih 3 sata individualne edukacije uživo će biti dovoljno.

Ja ću se maksimalno potruditi usmeno sve dobro objasniti i uputiti vas na ispravan način rada. Biti će to kvalitetna 1 na 1 edukacija, individualna edukacija. Objasnit ću što je ključno i na koji način trebate razmišljati. Upozorit ću vas na sve ono što ne smijete činiti, a što većina početnika uvijek radi i tako griješi. Sve sam već napisao u Domaining instrukcijama, a na sastanku ću to sve usmeno proći sa vama i paralelno s tim davati konkretne primjere, te odmah odgovarati na sva vaša pitanja koja ćete imati u hodu. Možete računati da ćete nakon sastanka otići kući kao osposobljeni domainer. Ovaj posao nije uopće kompliciran, samo je jako važno znati kako ga ispravno raditi jer se ne može prodati bilo koju domenu i na bilo kakav način. Vi ćete naučiti kako raditi na pravi način i od početka biti uspješan u trgovanju domenama.

Dosadašnji sastanci koje sam imao su se održali u ugodnoj atmosferi uz piće u mirnom kafiću, a kod nekih sam došao i do njih doma jer im je tako više odgovaralo. Mislim da je neki miran kafić u kojem nije gužva i u kojem nema buke dobro rješenje, ali možemo se sve dogovoriti. Moram reći da sam ja pušač, pa sastanak nije moguć na mjestu gdje ne bih mogao zapaliti, čisto da se zna :-) Kad sam već načeo "uvjete", nastavit ću sa time da mi obično više odgovara popodnevni ili večernji termin. Nije pravilo, ali većinom je tako. Termin sastanka ćemo naravno zajednički dogovoriti, ali ipak u većini slučajeva neću pristati na jutarnji termin. Nema doba dana koje mi je kasno, ali ima ima koje mi je rano. Edukacija putem nekih messengera, Facebooka, Skypea i slično nije moguća. Nisam Facebook tip niti sam ljubitelj Facebooka, a Skype imam po defaultu instaliran u Windowsima, ali ga nikad nisam pokrenuo niti namjeravam. Kameru na PC-u nemam, a laptop mi skuplja prašinu, osim kada negdje putujem. Individualna edukacija je moguća isključivo na sastanku uživo.

Dodati ću da je moguća i individualna edukacija za posao domain brokera. U tom slučaju bi sastanak uz edukaciju trajao cca 2 sata, ili nešto malo dulje. Uvjet za edukaciju o poslu domain brokera je da prethodno već imate znanje o domainingu, tržištu domena i kako se uspješno trguje sa domenama.

individualna domaining edukacija

Cijena i plaćanje

Cijena je 899 kn i odnosi se na individualnu edukaciju na sastanku uživo, a dobiti ćete i pisane Domaining instrukcije koje zadržavate.

Cijena za edukaciju ovog tipa je 899 kn, a ako ste ranije kupili Domaining instrukcije i ipak se dodatno odlučite i na ovakvu edukaciju da sve još i usmeno prođemo onda je za vas cijena 799 kn. U oba slučaja se plaća 250 kn odmah kada dogovorimo termin, a ostatak plaćate na početku sastanka. Tih 250 kn koji se plaćaju unaprijed je radi toga da mogu računati da je dogovor ozbiljan jer će mi taj sastanak biti obaveza kojoj ću se prilagoditi i ne bih želio da si organiziram dan računajući na dogovoreni termin pa da se ispostavi da je netko bio neozbiljan i da se uopće ne pojavi. Iz tog razloga obvezno je plaćanje 250 unaprijed, odnosno odmah kada dogovorimo točan termin. Termin ćemo dogovoriti najmanje 2 dana unaprijed. Ako nešto baš iskrsne, imate pravo jedanput odgoditi već dogovoreni termin, ali najmanje sat vremena prije. Isto vrijedi i za mene. Kod eventualne druge odgode ja zadržavam uplaćenih 250 kn i sastanak otpada, a ako bih ja vama odgodio dva puta tada vam odmah vraćam duplo od uplaćenog (500 kn), ili ako bismo ipak dogovorili 3 termin spuštam cijenu ostatka za 250 kn. Plaćanje je moguće na razne načine, uključujući PayPal, kreditne i debitne kartice, internet bankastvo, opću uplatnicu, kriptovalute i dr.

Možda ovo sa uplatom dijela iznosa unaprijed djeluje kao nepovjerenje, ali s jednom osobom sam kroz period od mjesec-dva dogovorio najmanje 7-8 termina i baš svaki puta mi je taj dan javila da ne može i da dogovorimo drugi termin. Nakon 7-8 neuspješnih pokušaja više nismo dogovarali nove termine :-) Čak sam mislio da me zeza i negdje na 4. ili 5. pokušaju dogovora sam tražio uplatu od 100 kn čisto da znam da je ozbiljna i tih 100 kn je bilo uplaćeno. Izgleda da me ta osoba nije zezala nego je stvarno jako zaposlena :-) Ja sam si svaki puta kada smo imali termin uplanirao taj sastanak i dao mu prednost nad nečim privatnim, ali je uvijek ispalo da je bilo uzalud. Da se to ne bi ponavljalo za konačni dogovor sastanka potrebna je uplata 250 kn čim dogovorimo termin, kao potvrda i "rezervacija".

Svatko će u sklopu ove edukacije dobiti i pisane Domaining instrukcije bez dodatnog plaćanja, odnosno su uključene uključene u cijenu. Ako želite, možete kod dogovora sastanka i termina reći da želite Domaining instrukcije unaprijed pa ih kupite i ja ću vam ih odmah poslati, a onda na sastnaku plaćate iznos umanjen za cijenu Domaining instrukcije. Primjerice, danas dogovorimo sastanak i termin 5 dana unaprijed, ali napomenete da želite Domaining instrukcije unaprijed. U tom slučaju vi odmah uplatite 250 kn za potvrdu termina i $49 za Domaining instrukcije. Ja vam odmah pošaljem Domaining instrukcije, a vi na sastanku još doplatite samo nešto više od 300 kn jer ste unaprijed platili Domaining instrukcije koje zapravo dobivate besplatno na sastanku. Naplata za Domaining instrukcije ide unaprijed jer ako vi ne dođete na sastanak onda bi ispalo da sam vam ih poklonio. Uglavnom, iznos plaćen za Domaining instrukcije bi naravno bio uračunat u ukupnu cijenu edukacije pa biste na sastanku toliko manje platili ostatak. Domaining instrukcije unaprijed vam mogu biti korisne da se unaprijed i sami kvalitetno informirate pa vam na sastanku ne bi sve bilo novo i samo biste uvrdili naučeno i popričali bismo o onome što bi vam eventualno trebalo dodatno pojasniti.

Cijena je kao što je navedeno (899 kn) i ona je takva i za studente, i za umirovljenike, odnosno za sve, s jedinom iznimkom da je 100 kn niža ako ste ranije kupili Domaining instrukcije.

Dakle, iako ne prakticiram ovakav način edukacije i samo s nekima sam do sada to odradio na ovaj način, ipak nije isključeno i ako ste zainteresirani i odgovaraju vam moji uvjeti javite se pa ćemo se probati dogovoriti. Cijena je 899 kn (ili 799 kn za spomenute iznimke), sastanak traje 3 sata i biti može biti samo u Zagrebu. Potrebno je uplatiti 250 kn kad dogovorimo termin, a ostatak plaćate kad se vidimo na početku sastanka.

Ako ste zainteresirani za individualnu edukaciju molim da mi se javite na e-mail pa ćemo se dogovoriti.

Za povratak na Edukacija izbornik kliknite na link ispod.
HP - individualna edukacija

PODIJELI OVU STRANICU S PRIJATELJIMA I PRATITELJIMA KOJIMA TREBA DODATNI POSAO

Honorarni_Posao - Domaining
Domaining

Honorarni posao ili stalni posao za svakoga tko želi raditi i zarađivati od kuće...

Autorska prava, GDPR, Polica privatnosti i Uvjeti korištenja

Kontakt

Email: info@honorarniposao.net