DOMAINING - HONORARNI POSAO

Tražite honorarni posao? Trgujte domenama! Ovdje možete naučiti kako...

Posao za trudnice

Trudnice i mame koje su doma sa djecom mogu raditi zanimljiv i vrlo profitabilan honorarni posao od kuće. Riječ je o domainingu.

Idealan posao za trudnice, ali i mlade mame (ili one malo manje mlade mame), bio bi onaj koji se može raditi od kuće. Posao za trudnice nikako ne smije biti fizički naporan pa je logičan izbor neki IT posao, odnosno posao koji se može raditi honorarno preko Interneta sjedeći kod kuće.

posao za trudnice i mlade mame

Posao za trudnice nije utopija i uopće ne mora biti rizik. Neke trudnice trebaju čuvati trudnoću, ili jednostavno ne žele ništa riskirati pa trudnoću provode kod kuće i u laganim šetnjama na svježem zraku. Nisu sve sretnice da imaju bogatog muža/partnera pa su im potrebni prihodi i dok su trudne, ili im možda nije toliko potreban dodatni novac nego se jednostavno žele osjećati korisnom i raditi nešto. Nekim trudnicama nije potreban niti dodatan novac niti se smatraju beskorisnima nego im je samo pomalo dosadno sjediti doma, gledati serije i filmove i dočekivati muža/partnera pa se žele nekako zabaviti u trudnoći i nešto raditi.

Upravo domaining je savršen honorarni posao za trudnice (i one kojima su potrebni prihodi i one koje samo žele nešto raditi) jer nije niti fizički niti psihički zahtjevan, može se raditi u bilo koje vrijeme i to od kuće, a vrlo je zabavan i profitabilan. Ja osobno uz domaining redovno naučim nešto novo ili saznam nešto zanimljivo. Dok istražujem domene ponekad uđem malo dublje u neku nišu o kojoj do tada nisam puno znao i tako se informiram o nečem novom, naučim ponešto, a često se i zainteresiram za nešto pa zapravo privremeno prekinem s radom i zabavim se sa tim nečim novim što sam otkrio. Domaining definitivno nije neki monotoni posao i vjerujem da bi mogao biti zanimljiv trudnicama koje traže honorarni posao dok su u trudnoći.

Isto vrijedi i za one žene koje traže posao kao mlade mame (ili manje mlade mame). Ako ste kod kuće i brinete stalno o malom djetetu ili djeci, vi zapravo i nemate previše vremena za bavljenje nekim drugim poslom uz to što brinete o djetetu ili djeci. Također, čak i da imate vremena raditi neki poslodavci ne zapošljavaju kada čuju da žena ima malo dijete. Zato se kao rješenje nudi domaining. Možete ga raditi kada god želite i koliko želite, sa bilo koje lokacije gdje postoji internet veza. Ako nećete raditi svaki dan tada jasno ne možete očekivati da ćete svaki dan prodati neku domenu i svaki dan zarađivati, ali u domainingu je zarada toliko dobra da si i sa jednom jedinom prodajom domene možete osigurati zaradu i novac dovoljan da neko vrijeme uopće ne radite. Zarada od parsto dolara po samo jednoj prodanoj domeni je nešto najnormalnije u ovom poslu, a nerijetko se domena proda i za više od $1,000. U ovom poslu nemate nadređenih pa možete stati sa poslom kada god poželite. Posao se radi u "etapama", ali možete napraviti pauzu kada god poželite i ta pauza može trajati samo nekoliko minuta, ali i nekoliko tjedana ili mjeseci ako tako želite. Primjerice, možete, dok ste kući i dok dijete npr. spava pa imate malo mira (dok čekate da perilica rublja opere robu koju je dijete brzinski zaprljalo i sl.), pronaći domenu za prodaju i pripremiti njenu prodaju. Onda se dijete probudi i vrijeme je da izađete malo na zrak. To ne znači da ne možete raditi i zaraditi dok ste vani. Ako ste sve pripremili dok ste bili kod kuće i imali mir, možete dok ste vani u šetnji putem mobitela (smartphonea) dovršiti posao. Ja sam puno puta prodao domenu dok sam sjedio negdje vani na piću jer sam odradio transakciju preko mobitela.

Ako vas muž/partner zadirkiva sa nečim tipa "lako je tebi" ili "ja sam taj koji ovdje zarađuje dok si ti stalno doma" uz domaining ga možete iznenaditi i čak i malo posramiti :-) Dok je on na svom poslu van kuće i dok misli da se vi doma samo izležavate vi možete prodati domenu. Mojim načinom rada se obično domena proda za $200-$300 u prosjeku. Kada vaš muž/partner dođe kući pitajte ga koliko je danas zaradio. Ako radi neki klasičan posao onda dnevno zarađuje prosječno 300-400 kuna. Kad vam ponosno odgovori, misleći da je to 300-400 kuna više nego što ste vi taj dan zaradila, vi ga iznenadite i bocnite s nečim tipa "slab si, ja sam danas zaradila 300 dolara, a cijeli dan sam doma". Ponavljajte to i vrlo brzo će vas muž/partner prestati zadirkivati da je vama lako i da je on taj koji u "ovoj kući zarađuje".

Čisto sumnjam da vam domaining ne bi bio zanimljiv, ali ako to ipak nije posao po vašoj mjeri možete pročitati nešto više o honorarnom poslu općenito, kao i o poslu od kuće općenito. Možda ste ambiciozna žena kojoj se svidi baš domaining, ali želite raditi transakcije u vrijednosti od barem nekoliko desetaka tisuća dolara ili čak i nekoliko stotina tisuća dolara i tako se opravdano osjećati važna i biti ponosna na sebe i svoj rad, ali i vrlo uspješna. U tom slučaju, kada se malo uhodate u domaining, predlažem posao domain brokera. Možete taj posao raditi od kuće, čak i onako samo povremeno i honorarno, nije potrebno nikakvo ulaganje, a možete raditi sa domenama vrijednim desetke, pa i stotine tisuća dolara, i na svakoj prodaji zaraditi jako dobre novce na ime provizije, a iznos zarade na samo jednoj transakciji (a možete ih redovno odrađivati) će vrlo vjerojatno nadmašiti i višemjesečna primanja mnogih vaših prijateljica koje svakodnevno rano ustaju i odlaze na neki klasičan posao.

Posao za trudnice i mame koje su doma s djecom je u današnje doba interneta vrlo lako pronaći. Moj prijedlog je definitivno domaining, ali postoji i mnogo drugih honorarnih poslova koje možete ležerno raditi od kuće. Trgovanje domenama je svakako jedan od ležernijih, zanimljivijih i profitabilnijih poslova koji mogu raditi trudnice i mame s malom djecom zbog koje su sa njima kod kuće.

Zanimljivo izbornik

HP - posao za trudnice

PODIJELI OVU STRANICU S PRIJATELJIMA I PRATITELJIMA KOJIMA TREBA DODATNI POSAO

Honorarni_Posao - Domaining
Domaining

Honorarni posao ili stalni posao za svakoga tko želi raditi i zarađivati od kuće...

Autorska prava, GDPR, Polica privatnosti i Uvjeti korištenja

Kontakt

Email: info@honorarniposao.net