DOMAINING - HONORARNI POSAO

Tražite honorarni posao? Trgujte domenama! Ovdje možete naučiti kako...

Domaining izbornik

Za koga je domaining?

Domaining je posao za muškarce, žene, starije, mlađe, studente, zaposlene, nezaposlene, trudnice, mlade majke i sve ostale koji žele raditi.

Domaining je za svakoga tko želi zaraditi i zadovoljava uvjete navedene ovdje.

Nije bitno da li ste muškarac ili žena, niti je bitno da li ste punoljetni ili maloljetni. Nije bitno niti da li ste totalni početnik ili već posjedujete neko znanje o trgovini domenama.

Bilo da želite honorarni posao, ili posao kojem ćete se potpuno posvetiti, domaining je za vas. Moje informacije ćete sigurno smatrati vrlo korisnim i isplativim.

Ako već uspješno trgujete domenama i redovno zarađujete više od $3000 mjesečno onda postoji mogućnost da vam je ovo što nudim već poznato. Možda pronađete nešto u mojim instrukcijama što će unaprijediti vaš rezultat u ovome poslu, no postoji mogućnost da vam je to poznato.

Ali ako trgujete domenama i zarađujete manje od $3000 mjesečno u tom slučaju će vam moje informacije biti sigurno korisne jer postoji mogućnost da radite nešto pogrešno, ili jednostavno ne koristite sav potencijal ovog biznisa.

Ako se bavite poslom u kojem trenutno zarađujete 15000kn ili više, svejedno nemojte odbaciti mogućnost da se okušate u domainingu. Često se dogodi da se domena proda i za $10000 ili više, što je vrlo lijep iznos bez obzira koliko zarađujete na svom radnom mjestu.

Ako trgujete dionicama i aktivni ste na burzama, mogu vam reći da sam se preporodio nakon što sam rasprodao večinu svojih dionica. Istina da zarada na burzi može biti jako dobra, ali rizik je prevelik, posebno u današnje ekonomski nestabilno vrijeme. Na ZSE vam netko s svega 500000kn može uništiti portfelj. Uz ovako niske promete pametnim "igranjem" s 500000kn gotovo da se može odrediti kretanje Crobexa tog dana unatoč market makerima koji postoje od kada je na snazi ZTK. Definitvno se može srušiti neku dionicu za 10% s svega par tisuća kuna. Današnja burza je divlji zapad bez imalo logike. A koliko se srozala vrijednost dionica potvrđuje i činjenica da sam Ingru kupovao od 11200kn do cca 40000kn po dionici, pa sve rasprodao na cca 54000kn po dionici. Danas (u vrijeme pisanja ovog teksta) Ingra varira ispod 5kn po dionici. Stock split je bio 1:150, što znači da bi Ingrina dionica danas vrijedila cca 750kn (ako zanemarimo stock split). Ako se ne varam Ingrin pick je bio cca 64000kn, pa je jasno koliko je pala kada bi bez stock splita danas vrijedila 750kn. Poslovni dnevnik su mi bile jedne od neizostavnih novina radi praćenja svih relevantnih informacija vezanih uz izdavatelje čije sam dionice imao u portfelju, ali danas Poslovni dnevnik čitam bez stresa. Ne pratim strane burze niti me zanima kako će se otvoriti niti zatvoriti pa da bih prema tome određivao svoju strategiju na ZSE za slijedeći dan. Malo sam opširnije ušao u ovo područje iz razloga što sam volio trgovati dionicama, ali sam ipak na vrijeme izašao i shvatio koliko je to zapravo rizičan način ulaganja i da fundamenti vrlo malo znače. Tehnička i fundamentalna analiza na ZSE ne vrijede apsolutno ništa i s tim će se složiti svaki pravi investitor. Naša burza je divlji zapad i stojim iza toga. Da li je probijen Bollinger i da li bi sutra trebali rasti ili padati me više hvala Bogu ne interesira:-)

Želim reći da čak i ako ste zadovoljni vašim prinosom na burzi možda ne bi bilo loše da probate trgovati domenama i osjetite novu strast, odličnu zaradu i uz moje instrukcije eliminirate i najmanji rizik. A ulaganje koje je potrebno je doslovno zanemarivo jer $10 je sasvim dovoljno da od njih napravite tisuće dolara u kratkom roku. Za to je potrebno da dobro znate što radite, a ja upravo nudim svoje znanje i instrukcije kako da budete uspješni u poslu kojim se vrlo malo Hrvata bavi.

Domaining je idealan posebno za one koji su nažalost ostali bez posla ili se nakon završenog fakulteta bezuspješno već mjesecima pokušavaju zaposliti. Mnogi traže bilo kakve honorarne poslove i pristaju na svakakve uvjete samo da bi zaradili koju kunu i platili račune. Cijena rada u Hrvatskoj je drastično pala i mislim da je sramota koliko su ljudi malo plaćeni. Poslodavci nisu nikada imali jeftiniju radnu snagu na raspolaganju i ja u tome ne želim sudjelovat. Ja cijenim sebe i svoj rad i ne pada mi napamet dozvoliti da netko galami na mene jer je taj dan loše volje, a da ja to sve trpim za npr 4000kn koliko je realna prosječna plaća jer službeni prosjek je daleko iznad realnog. ​Ne želim niti 3 puta čekati da prođem jedno raskršće ujutro kada idem na posao i imati grč u želucu ako kasnim zbog prometa.

Ako tražite honorarni posao ovo je idealna prilika za vas. Malo treba raditi, ali sve se svodi na pretraživanje Interneta i to je sav rad. Treba odvojiti malo vremena i novac će stizat. Moja preporuka je da se svatko, kome je trgovina domenama zanimljiv biznis, ozbiljno posveti ovom načinu zarađivanja i da mu domaining bude honorarni posao samo u početku.

Ne želim nikog nagovarati da napusti svoje radno mjesto i potpuno se posveti domainingu, ali svatko tko će slijedit moje instrukcije će nakon nekoliko mjeseci konstantne dobre zarade ozbiljno počet razmišljati o tome.

Ovo što ja nudim je i za sve one koji misle da dovoljno znaju o domainingu (a ne zarađuju redovno barem $3000 mjesečno), kao i za one koji misle da će na Internetu pronaći sve potrebne informacije besplatno. Ovo što nudim bi bilo posebno korisno za tu skupinu osoba. Točno je da na Internetu ima pregršt informacija o ovome poslu, ali ja ovdje nudim sažete, konkretne i učinkovite informacije proizašle iz dugogodišnjeg iskustva za vrlo nisku cijenu. Informacije na Internetu na ovu temu su polovične i raštrkane po cijelom web prostoru. Mnogo domainera nudi slične informacije, ali moje metode su garantirano učinkovite i prilagođene totalnim početnicima. To ne znači da oni koji nisu početnici ove informacije ne bi smatrali korisnim, naprotiv! Oni koji nisu početnici će shvatiti koje su greške radili i konačno početi zarađivat ozbiljan novac od prodaje domena.

Domaining je i za one koji se vole pohvaliti kako su nešto kupili za $4-$5 i prodali to nešto u roku 2-3 dana za npr. $500. Svi volimo ispast pametni i sposobni.

​Informacije koje nudim su i za sve one koji misle da više nema dobrih i slobodnih domena. Pokazat ću vam način na koji trebate razmišljati da biste znali koja je dobra domena. Tada ćete vidjeti da dobre domene nisu samo cars.com, houses.com, SolarEnergy.com, Jeans.net itd. nego ima i drugih itekako dobrih domena koje su još uvijek slobodne u .com ekstenziji.

Počnite domaining kao honorarni posao, a onda sami odlučite da li ćete mu se potpuno posvetiti.

HP - za koga je domaining

PODIJELI OVU STRANICU S PRIJATELJIMA I PRATITELJIMA KOJIMA TREBA DODATAN POSAO

Honorarni_Posao - Domaining
Domaining

Honorarni posao ili stalni posao za svakoga tko želi raditi i zarađivati od kuće...

Autorska prava, GDPR, Polica privatnosti i Uvjeti korištenja

Kontakt

Email: info@honorarniposao.net