DOMAINING - HONORARNI POSAO

Tražite honorarni posao? Trgujte domenama! Ovdje možete naučiti kako...

Početna izbornik

Kako započeti?

Kada netko sazna za domaining i za iznose koji se dobivaju od prodaje domena često se i ta osoba poželi okušati u ovom poslu i prvo što se zapita jest kako započeti.

Započeti je vrlo jednostavno. Najbitnije je da ovaj posao započnete dovoljno educirani. Na ovoj web stranici možete dobiti sve potrebne informacije koje će vam biti dovoljne za uspješan početak domaininga.

Trgovanje domenama može biti vaš honorarni posao, ali možete se njime i ozbiljnije baviti. U oba slučaja ćete ostvarivati profit. HonorarniPosao.net je ovdje za vas, da vam pomogne u vašim prvim koracima i odvrati vas od početničkih pogrešaka. Neki misle da je jednostavno trgovati domenama. Donekle su u pravu. Ali ne može se svaka domena preprodati za profit. Moj cilj je da vas "obučim" za kvalitetno bavljenje ovim poslom. Ako ćete se držati mojih savjeta i metoda uvjeravam vas da ćete biti vrlo uspješni. Vrlo konkretne i detaljne upute, dovoljne za uspješno bavljenje ovim poslom od samog početka, nalaze se u Domaining instrukcijama.

Sigurno vas zanima da li je potrebno početno ulaganje. Potrebno je, ali je iznos vrlo mali. Za početak vam je potrebno $1-$10, i to je sve. Niti ne preporučam ulaganje većeg iznosa jer jednostavno nije potrebno. Svoju prvu domenu ćete kupiti za $1-$10 i kada je prodate od zarade kupujte nove domene. Naučit ću vas kako da kupite kvalitetnu domenu za manje od $10. Dajem vam informacije gdje možete pronaći takvu domenu i kako da budete 100% sigurni da ćete uspjeti preprodati tu domenu uz više nego dobar profit. Pokazat ću i kako se može uštedjeti kod registracije domena. Ja domene registriram na najpoznatijim registrarima po prosječnoj cijeni od $5-$6, i te domene prodajem kroz nekoliko dana po prosječnoj cijeni od $250-$300. Želim reći da vam je za započeti domaining uistinu dovoljno biti dobro informiran što vam ja nudim, i maksimalno $10. Dakle može se reći i da ulaganje financijskih sredstava nije uopće potrebno jer je spomenuti iznos zanemariv.

HonorarniPosao.net nudi informacije kako odabrati dobru domenu i gdje je najpovoljnije kupiti (za $1-$10 maksimalno). Započeti domaining je vrlo lako, ali započeti uspješan domaining je ipak malo kompliciranije. HonorarniPosao.net vam nudi sve potrebne informacije i instrukcije za uspješan domaining. Ovo je honorarni posao koji može raditi većina ljudi. Kada posjedujete dovoljno znanja o ovom biznisu i uspješnom načinu rada, započeti i biti uspješan je vrlo lako.

HP - kako započeti

PODIJELI OVU STRANICU S PRIJATELJIMA I PRATITELJIMA KOJIMA TREBA DODATNI POSAO

Honorarni_Posao - Domaining
Domaining

Honorarni posao ili stalni posao za svakoga tko želi raditi i zarađivati od kuće...

Autorska prava, GDPR, Polica privatnosti i Uvjeti korištenja

Kontakt

Email: info@honorarniposao.net