DOMAINING - HONORARNI POSAO

Tražite honorarni posao? Trgujte domenama! Ovdje možete naučiti kako...

Usklađenost izbornik

Autorska prava

HonorarniPosao.net poštuje tuđa autorska prava i zahtijeva obavezno poštivanje svojih autorskih prava pod prijetnjom sankcija za eventualne prekršitelje.

zaštita autorskih prava
Kršenje autorskih prava je zakonom zabranjeno i postoje sankcije za one koji ne poštuju autorska prava. Sadržaj ove web stranice i materijali koji su u vlasništvu od HonorarniPosao.net su zaštićeni DMCA zaštitom, te također temeljem internacionalnih zakona.

Pisani materijali na ovoj web stranici vlasništvo su autora. Svi sadržaji na ovoj web stranici, uključujući i Domaining instrukcije, zaštićeni su Zakonom o zaštiti autorskog prava i srodnim pravima, te drugim internacionalnim zakonima, kao i DMCA zaštitom.

Ako želite pisane materijale s ove web stranice (odnosi se na javno dostupni sadržaj za koji nema naplate) objaviti na svojoj web stranici, blogu ili društvenim mrežama, to je dopušteno jedino uz obavezno navođenje izvora i hyperlinka prema izvoru (linka koji može biti kliknut), odnosno prema www.HonorarniPosao.net ili nekoj podstranici ove web stranice.. Social network (Facebook i sl.) lajkovi i preporuke su dopušteni. Ako niste sigurni da li je dopušteno da negdje koristite tekstove s ove web stranice slobodno me kontaktirajte i pitajte.

Neposredno prije objave ove web stranice poduzete su potrebne radnje koje će u slučaju eventualnog spora neosporno dokazati da sam ja originalni vlasnik svih pisanih materijala s ove web stranice, kao i Domaining instrukcija. Moje autorsko pravo je internacionalno i ono vrijedi u cijelom svijetu.

Domaining instrukcije (niti bilo kojeg dijela njih) nije dozvoljeno objavljivati i/ili distribuirati niti uz navođenje izvora. Protiv eventualnog prekršioca bez odgode mogu biti poduzete pravne radnje, bez prethodnog upozorenja. Posljedica po eventualnog prekršioca može biti kaznena prijava i zahtjev za naknadu štete. Napisano u ovom pasosu se jednako tako odnosi i na sve druge naplatne materijale koji se eventualno objave putem HonorarniPosao.net.

Također, eventualni prekršioc može biti prijavljen i Googleu koji ima poseban odjel za rješavanje ovog problema. To može rezultirati brisanjem sadržaja, blokadom vaše web stranice, blokadom vaše domene, blokadom AdSense računa i drugim blokadama usluga koje Google pruža eventualnom prekršiocu.

Nepoznavanje zakona ne oslobađa od odgovornosti, stoga molim da ovo upozorenje shvatite krajnje ozbiljno jer ukoliko se na bilo koji način prekrše moja autorska prava, posebno vezano uz Domaining instrukcije, poduzet ću sve pravne korake da eventualni prekršioc bude kažnjen temeljem zakona.

Kupcu Domaining instrukcija je dozvoljeno koristiti ih samo za vlastite potrebe. Daljnja distribucija na bilo koji način i u bilo kojem obliku je najstrože zabranjena, te će biti pravno sankcionirana.

Nadam se da razumijete potrebu za ovom objavom i hvala vam što poštujete moj autorski rad.

Što se tiče ne autorskog sadržaja koji se koristi na HonorarniPosao.net, radi se o sadržaju iz Free stock photos baze (potrošio sam sate i sate na pronalazak prigodnih slika za ovu web stranicu, bez obzira što možda nemam smisla za dizajn pa ne pašu najbolje heh, umjesto da sam jednostavno ukrao neku tuđu sliku s Interneta gdje je bolji izbor i što bi bilo jednostavnije i brže), sadržaju za čiju objavu imam dozvolu te sadržaju za koji licenca dopušta objavu. Logo je dijelić slike koju je netko možda već vidio na Internetu i koja nije moja, ali ja sam kupio tu sliku za €11 eur (jer nije iz Free stock photos baze) što mi je u sklopu dobivene licence dalo za pravo da iskoristim dijelić te fotografije za izradu loga koji je sada unikatan i vlastit, iako sadrži dijelić te kupljene slike (na cijeloj slici je bio i medvjed, koji je obrisan i malo je prerađen bik, koji simbolizira guranje prema gore na burzi heh, te je dodano još ponešto).

autorska prava

Dopuna teksta: Da ne citiram dijelove zakona koji se tiču autorskog prava i intelektualnog vlasništva molim sve koji imaju namjeru povrijediti moja autorska prava i intelektualno vlasništvo da prouče sve zakone ove tematike i budu spremni na posljedice svojih nedjela. Naime, sama kazna za prekršaj je prilično visoka, a obavezno će uslijediti i privatna tužba i visok odštetni zahtjev. Povredu je vrlo lako dokazati, a u slučaju Domaining instrukcija je vrlo lako otkriti tko je prekršioc. Svatko tko kupi Domaining instrukcije imati će unikatan primjerak, a da to ne utječe na sadržaj i ne bude očito po čemu je taj primjerak unikatan. Da li će to biti jednom u tekstu dodatan razmak između dviju riječi, da li će to biti zamijenjen redoslijed dviju riječi, da li će to biti namjerna gramatička greška u tekstu, da li će to biti rečenica napisana na drugačiji način itd. to kupac Domaining instrukcija neće znati. Također, postoje i još neke neprimjetne zaštite koje neću spominjati i koje će rezultirati brzim otkrivanjem počinitelja. Zato, ako se bilo gdje neovlašteno pojavi primjerak Domaining instrukcija ja ću znati tko je točno kupio baš taj primjerak pa time i tko je odgovoran za njegovu pojavu bilo gdje gdje se nije smio pojaviti. Svakom kupcu Domaining instrukcija je dozvoljeno da ih koristi isključivo samo za vlastite potrebe i ako se one nađu negdje drugdje, bez obzira iz kojeg razloga i na koji način, odgovornost preuzima kupac tog konkretnog primjerka. Naravno da ja neću "vrebati" i samo čekati da netko nenamjerno ili na neki bezazlen način povrijedi moje autorsko pravo (primjerice da kupac Domaining instrukcija ih pokaže npr. supružniku ili članu najuže obitelji pa da možda zajedno krenu baviti se domainingom), ali ću ići za tim da se sankcionira svaka namjerna povreda mog autorskog prava.

Budite fer prema meni, i ja ću biti fer prema vama nakon kupovine Domaining instrukcija ako ćete zatrebati neko pojašnjenje ili savjet. 

Zaista mi je žao zbog ove poruke koja možda djeluje malo grubo, ali ona je nažalost potrebna jer neki ne shvaćaju ili ne žele shvatiti da je povreda autorskog prava ozbiljan prekršaj i da posljedice nisu blage.

Što se tiče pisanog sadržaja na web stranici koji je javno svima dostupan, on je također moje autorsko djelo ali naravno da neću nikome "skočiti za vrat" ako možda bez loših namjera negdje citira dio teksta bez objave linka na izvor sadržaja, odnosno na moju web stranicu. Ipak, radi toga imam pravo poduzete mjere pa je bolje izbjeći to na jednostavan način koji je postavljanje linka (na koji se može kliknuti) koji vodi na izvor sadržaja. Nemojte svojatati sadržaj kao svoj, to je najvažnije, a da se ne povrijedi autorsko pravo za javno dostupan sadržaj ove web stranice dovoljno je samo ispod eventualnog prenošenja sadržaja staviti link na izvor sadržaja.

Sve navedeno se odnosi i na blog, kao i na sve ostale web sadržaje u vlasništvu od HonorarniPosao.net.

Za povratak na Usklađenost izbornik kliknite na link ispod.
HP - autorska prava

PODIJELI OVU STRANICU SA PRIJATELJIMA I PRATITELJIMA KOJIMA TREBA DODATAN POSAO

Honorarni_Posao - Domaining
Domaining

Honorarni posao ili stalni posao za svakoga tko želi raditi i zarađivati od kuće...

Autorska prava, GDPR, Polica privatnosti i Uvjeti korištenja

Kontakt

Email: info@honorarniposao.net